2009.07.14. 13:16| Szerző: Chipie

Az ígéret szép szó, úgyhogy a különleges hintalovazási technikák után, íme a híres-neves csobánkai bicikli- és kismotorkommandó és az ő trükkjeik. :-)

Elsőnek íme a dodzsemmé alakított fűzfaág-áramszedős kismotor, kizárólag hátrafelé fordított fejjel lehet ülni rajta, így szelíd külseje ellenére igen magas veszélyfaktorral bír.

 

 

Kettes számú versenyzőnk hátrafelé halad ugyan, de legalább boldog tőle

 

 

 

Ötéves házikaszkadőrünk pedig, akiről egyébként CSAK elmosódott képet tudok készíteni, a múltkori manézsszáma után ezúttal bemutatja a gumicsizmás menetközbeni biciklivázrafelállást. :-) Elképesztő a gyerek amúgy, és hát önbizalmilag se piskóta, a múltkor a boltban összefutottunk pár ovistársával, akikkel amúgy nincs kifejezetten jóban, de most úgy megörültek egymásnak, hogy indiántáncot jártak, ez is jelzi, hogy jöhetne már az az ovikezdés, namindegy, és a gyerek biciklivel volt, az ovistársak meg álmélkodva megkérdezték, hogy jéé, te már tudsz kétkerekűvel biciklizni? Mire a gyerekem leírhatatlan stílusban odavetette, hogy jaa, hát persze, már két éve, épp csak a felhajtott gallér hiányzott meg a cigicsikk a szája sarkából :-)))

Címkék: triumvirátus  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr331245693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása