2008.11.24. 13:48| Szerző: Chipie

Már épp el akartam vinni valami szakemberhez, hogy miért is nem beszél, azaz nem gagyog semmit a gyerek, amikor valószínűleg kihallgathatta valamelyik ezirányú telefonbeszélgetésemet, és megszólalt végre, mert idáig csak torokhangokat adott ki, és már kicsit aggódtam, de mostanra azzal tölti ébrenléti ideje nagy részét, hogy egyedül álldogál, és vigyorogva közli a családdal, hogy MMÖMMÖÖMMMÖ, meg BEEBBEEBBBBEE, valamint PFFF.

Amúgy meg szerintem karácsonyra járni fog bakker, most olyan 10-15 mp-ig meg tud állni kapaszkodás nélkül, és egyszer-kétszer már lépett is egyet, át a kanapétól az asztalig meg ilyenek, ledöbbenve figyeljük.

Ja és továbbra is egy hulkba oltott demolition man, már letépte a számítógép elejét, kirángatott mindenhonnan mindenféle kábeleket, magára borította a kandalló előtti rácsot, majd miután elhárította az akadályt, megragadott egy közepes méretű fahasábot és rágcsálni kezdte, immunrendszer rulez jelszóval, folyton kinyitja a mélyhűtő ajtaját, bekapcsolja a mosogatógépet, próbálja felborítani az állólámpákat, és mint a képen is látszik, az erősítőkhöz is ért, kéretik megfigyelni a hüvelykujjat a bekapcsológombon, valamint a maszatos kis ujjnyomokat mindenhol a masinán , és hozzá a totálisan ártatlan "éééén? nem csinálok én semmit"-típusú arckifejezést:-)))

Címkék: gergő  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr8785829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paramami 2008.11.24. 21:30:39

hát ez hihetetlen, én most úgy látom, hogy Pömpöllér / majdnem/ tiszta apja, Lujzi egy az egyben te vagy és Gergő pedig full vegyes!
gyönyörű kis 8 hónapos!! annyira megszépült, hogy eszméletlen!

norka 2008.11.24. 23:39:28

Levágtad a haját?

Chipie 2008.11.25. 14:16:28

nem vágtam, miért, rövidebbnek tűnik? vagy túl jólfésült? :-)

phzs 2008.11.27. 20:42:23

Aszondják az okosok, hogy egyszerre minden nem megy. Vagy jár, vagy beszél.
süti beállítások módosítása