2008.07.16. 12:45| Szerző: Chipie

Kezdek aggódni. Nem is a lányom, inkább az apja miatt, mert előbb-utóbb sittre kerül a rengeteg szépséggel és bongyorsággal, ámde igen kevés józan ésszel megáldott leánykája miatt. Vagy a gyogyóba.

Lujzibujzi ugyanis egy merész húzással amennyire szép, ugyanannyira kéjenc is, amin hol röhögünk, hol sírunk, de az már tuti, hogy nem lesz az a könyörgés, hogy az utcára nyíló ablakú szobát megkapja nagyobb korában.:-)

A nőszemély kéjencsége már igen kiskorában megmutatkozott, már akkor elkezdte azt, hogy ha simogattuk - bárhol, akkor azonnal lemerevedett, lúdbőrzött, későbbiekben enyhén nyögdörészett,  szeme félig fölakadt, és ha abbahagytam a hátsimit mondjuk, akkor erélyesen tiltakozott. Namost a helyzet azóta csak fokozódik, ha bárki hozzáér a nyakbőréhez, gyerek azonnal fényt kap, enyhén megrogy és simogattatja magát. Azt már le se merem írni, mi volt, amikor kicsípte a seggét a pisi a pelenkában és pár napig sűrűn kenegetni kellett, a gyerek félóránként pornószínésznőket bealázó pózokba vágta magát a kanapén, és követelte Ami Neki Jár.

És ma újabb lépést tettünk a promiszkuitás ronda útján, a lánylény megtanult egyedül levetkőzni, így ma meg is örvendeztetett vele vagy négyszer, elég volt elmennem vécére, vagy leülnöm a gép elé öt percre, visszafordultam, és ott meredezett egy pucér segg.

Hihetetlen.

Címkék: lujzibujzi  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr55570825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2008.07.16. 14:21:43

enyémpasi csak lekurvázza néha a lányát. Ha bármi rosszat tesz, akkor úúúgy néz, de úúúgy, meg bújik és engesztel :)

Chipie 2008.07.16. 17:28:16

az enyém meg minden ilyen idegtépően logikátlan és hisztis akciónál hosszan fejtegeti, hogy a lányunk tulajdonképpen a nőiség minden attribútumát sikeresen magáévá tette kétéves korára, innentől gyakorlatilag csak fizikailag fog még fejlődni :-D
süti beállítások módosítása