2009.01.26. 22:33| Szerző: Chipie

Javulóban vannak a csimoták, légzésileg még mindig nagyon durva a helyzet, valamikor a nap folyamán mindkettő rajtam fetrengett, és így közelről hallgatva őket, teljesen olyan volt, mint Darth Vader a pornószinkronstúdióban :-) de már nincs lázuk, Lujzi csicsereg és ugrabugrál, bár 5 perc páros lábbal ugrálás után 5 perc köhögőroham jön, Gergő még nyűgös, de neki az antibiotikum kikezdte a gyomrát, hiába kap normafloret, hasmenése van és fáj a hasa, ezzel nem sok mindent tudok kezdeni, próbálom elterelni a figyelmét, amiből kifolyólag így estére a lakás úgy néz ki, mintha bomba robbant volna, és szűk ösvényeken közlekedem a szanaszét szórt játékok, legók és műanyag katonák között :-)

De Pömpöllér már volt oviban, sőt mi mentünk érte a kicsikkel, és még ott maradtunk kicsit játszani az udvaron, azaz kábé egy órát voltunk levegőn, ami az elmúlt héthez képest zsírkirályság, holnap megyünk vissza a dokihoz, hát remélem jókat fog mondani és mérni.

Ezenkívül csak annyi van, hogy megállapítottam, hogy a lányom némileg autisztikus, ma rátalált a katicás hátizsákjára, és azt játszottuk el kábé hétszázszor, hogy kinyitotta, belerakott két dm-es mininaptejet, majd odahozta, hogy cipzározzam be, mert azt nem bírta, majd megfordult, és tartotta a hátát, hogy adjam fel rá. Ráadtam, arrébb ment két métert, kicipzározta, kivette belőle a két mininaptejet, visszarakta, majd odahozta, hogy cipzározzam be, adjam rá, becipzár, ráad, elmegy, kinyit, kivesz, berak, jön, és ezt így egymás után vagy egy órán keresztül, már röhögtem, hogy ilyen nincs, de aztán eszembe jutott Gazbáty kábé ugyanennyi idősen, amikor az apjával számoltuk, hogy hányszor fogja meg ugyanazt a kartondarabot, amiből kiesik egy másik, állapítja meg, hogy eltört, rakja vissza, majd ejti ki megint, állapítja meg, hogy eltört, rakja vissza, komolyan mondom, minden gyerek futóbolond, csak olyan cukik, hogy elnézzük nekik :-))

Ja és bréking nyúz, Gergő megtanulta a kérem-köszönöm-tessék-játékot, és ezzel beállt az autista szakkörbe, mert vele meg ezt kell csinálni végtelennek tűnő negyedórákon át, hogy átnyújtok neki egy valamit, majd nyújtom a tenyeremet  és elkérem, majd maikor odaadja, örömtől csillogó hangon megköszönöm, és azonnal dugom az orra alá, hogy tessék, és így tovább, és így tovább és akkor nagyon boldog, és még azt is elfelejti, hogy ő most éppen egy bacilusoktól gyötört kisbabamártír. Komolyan, ehhez képest megépíteni a huszonharmadik legórakétát már kész kikapcsolódás :-D

Címkék: betegség triumvirátus  |   | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr23904957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Check 2009.01.26. 23:02:09

Jól van, gratula, csak így tovább, gyógyuljatok ezerrel!! Ugye, ugye, h a rakétaépítés semmiség... De amúgy érdekelne, h te képes vagy párhuzamos univerzumokban létezni??,vagy hogy van ez: egyik kezeddel cipzárazol, a másikkal adogatsz? Huh! (Mindig tudtam, h állandóan az aktuális városépítési és harci állásokat követni (ami dől Tituszból folymatosan) kismiska a te hőstetteidhez képest. :-) )

Chipie 2009.01.26. 23:15:23

Én lenni híró :-))

és nagyon köszi a zuradnak a teljesen világos és logikus magyarázatot sokgyerek ügyben, bár pömpöllér már továbblépett, de az én lelkem megnyugodott :-))))

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.01.27. 06:50:27

Hát mostanában nem szőtt be a pók Téged, az fix. Remélem most már jobb időszak jön!

Kiss Mama 2009.01.27. 07:45:27

éljen a gyógyulás útja!! én amikor ápolok (és nincs más dolgom, értsd nem kell leadnom valamit azonnal), arra szoktam gondolni, dejó, hogy nincs más dolgom, csak ápolni. tudom, három gyerek azért három gyerek...
viszont az altatópisztoly neve: coffea cruda!!!! homeós bogyó a nemalvásra, túl aktív szellemi állapotra és kifejezetten elalvási problémákra. hétfőre minimum tizenkétszer (eddig számoltam) ébredő gyermekem mára 8 és 6 között egyszer ébredt, akkor nem adtam cicit, csak visszasimogattam, gondoltam ráérek még tizenegyszer megszoptatni, erre hirtelen reggel 6 óra lett, és a fájdalmat csak a két görögdinnye jelentette a mellkasomon :))

norkaa 2009.01.27. 23:42:41

Lehet, hogy allergiás a Zinnatra (az is penicillin, nem)? Azért kérdezz rá a Lacinál, bár lehet az is, hogy még kicsi hozzá. Azt hittem én is, hogy Jr. allergiás rá, pont ilyesmik+kiütés miatt, aztán csak koniszidensz vo't.

További jobbulást!

EnyimJr. három csepegtetéstől megjavult szemileg.
süti beállítások módosítása