2008.06.11. 08:22| Szerző: Chipie

Azt hiszem a fiacskámnak még sok gondja lesz a nőkkel, illetve ezzel az egész érzelmi életnek nevezett hülyéskedéssel. Van ugye életünkben a Nő, Hófehérke, azaz a szomszéd kislány.

Történt a múltkor, hogy beállít hozzánk a leányzó, kezében egy kis, takarosan selyempapírba bugyolált csomagocskával, amit a fiam kezébe nyom, hogy neki hozta. Kibontva a kis csomag egy matchboxot rejt, amit az én fiacskám áhítattal dédelget, és jó pár napig úgy hordoz, mint a véres kardot.

Még aznap este, a szokásos utcai dzsemborin a csaj meghitten átkarolja a gyerekem, és a fülébe súgja, hogy szerelmes belé. Ezt onnan tudjuk, hogy az én fiacskám, azaz más néven a diszkréció világbajnoka ezt a tényt úgy tíz méterről odaordította nekünk nagy röhögések közepette: ANYAAAAA, A JEBEKA SZEJELMES BELÉÉÉÉÉM! MUHAHAAAA!

Na aznap este az ágyban a szerelemről beszélgettünk, okítottuk a kölyköt, hogy a lányok miért is virágszálak, hogy a szerelmet miért nem kell szétordítani a világba, stb, stb, ennek eredményeképp másnap délelőtt, amikor a bolt előtt találkoztunk Rebekával, már nyolc méterről üvöltötte teli torokból, hogy REBEKAAA, SZEJELMES VAGYOK BELÉÉÉÉD! és nézett elégedetten, mint aki végre mindent a helyére pakolt. Igenám, csakhogy Rebeka, akit az előző esti incidens némileg kiábrándított, most csak annyit közölt szemlesütve, hogy ő meg már nem.

Na a gyerek itt befarcolt, és láttam rajta, hogy semmit sem ért az egészből, és elég valószínűnek tartom, hogy lesz ez még így a későbbiekben is. :-)))

Azért a nap folyamán kibékültek, olyannyira, hogy este a kádban ázva a gyerekem arról informált minket, hogy  ő a Rebekát fogja feleségül venni majd, és vele óhajtja a titkos sejtecskéit összekeverni, hogy gyerekük legyen. :-)))

Mondtam, hogy részemről oké, de ha lehet, ezt a sejtes dolgot halasszák egy kicsit.

:-D

Címkék: pömpöllér lámúr  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr47514176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megara 2008.06.12. 13:31:59

titkos sejtecskek :-DDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása