2011.04.17. 19:56| Szerző: Chipie

Tök jó a medvepark! Most voltunk először, de törzsvendégek leszünk, az összes kölök imádta, mi is, és nagyon jól éreztük magunkat, nekem sokkal jobban tetszik, mint az állatkert, ahol én mindig szarul érzem magam a sok, szűk helyre zárt állattól, akármilyen csicsa is a ketrec, na itt helyük az van a medvegyeknek nem is kevés, ha van kedvük méznyalással ütni el a rengeteg szabadidőt, odasétálnak a rácshoz, ahol aztán elképesztő öt centis közelségből lehet őket nézni, ha emberundoruk lenne netalántán, elmehetnek a susnyásba, ugyanez érvényes a farkasokra is, és ettől az egésznek jó hangulata lesz, levegős, nyugis, és nem zsúfolt, hiába volt tele a parkoló, tehát elvileg nagyon sokan voltunk, mégis elvesztek az emberek a nagy helyen. Arra is rájöttünk az egyik tábla olvastán, hogy a medvék minden valószínűséggel meg vannak győződve róla, hogy az emberek vannak az ő szórakoztatásukra, és azért sétálgat mindenféle színes emberke a rácsok mentén, hogy ők ne unatkozzanak, a táblára ugyanis ezt írták ki, és azt is, hogy amikor szünnap van, vagy valamilyen más okból nincs látogató, akkor a medvék unatkozva depiznek, ha meg tele van a park és nyüzsi van, akkor ők is felpörögnek, szaladgálnak, élvezik a zsezsgést :-))))

A kölkeim imádták a macikat, főleg a fiúk, ők munkamegosztásban tolták a mézet beléjük, a kicsi nyomott, a nagy betolta a fakanalat, a medve meg örült :-)

Lujzi is adott nekik pár adaggal, de aztán átsétáltunk az ormányos medvékhez, akik halál jó arcok, és ő ott leragadt

meg hát Lujzi az Lujzi, annak külön mikrovilága van, elmondása szerint a medveparkban a legjobb dolog az volt, amikor kergetett egy fehér pillangót a fűben, amikor elmentünk pisilni a bokorba, és ott zörgött valami, amiről kiderült, hogy egy egérke, ami elszaladt gyorsan, illetve a Kis Fekete Bogár barátja, aki a mellette levő hintára szállt le, onnan az ujjára, és egészen az autóig együtt sétáltak nagy boldogságban, aholis kisebb vita bontakozott ki az apja és közte, hogy hazajöhet-e velünk KFBogár, de végülis ez utóbbi elrepült. Ez annyira tipikus Lujzi, hogy ott van húsz darab ötszáz kilós medve, és ő meg a kis fekete bogárral meg a pillangóval barátkozik mélyenszántólag, imádom :-))))

Aztán néztünk farkasokat, meg gólyákat, meg ölyvet, meg egy akkora hollót, amitől én is majdnem verset írtam bakker, meg volt hintázás, vonatozás, a szezon első fagyija, hazafelé meg beájulás, ráadásul már kifelé menet szemtanúi lehettünk annak, ahogy két maci összebalhézott, és a vérlustán cammogva csámpázó óriásplüssök hirtelen elkezdtek morogni meg hörögni, és olyan gyorsan rohantak, hogy az uram elsüthette a székelyes poénját, miszerint a sör nem ital, a nő nem ember, a medve meg nem játék. :-D

Címkék: triumvirátus  |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr412834339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanCsi 2011.04.18. 06:16:37

Eddig Te írtál a legnagyobb lelkesedéssel a medveparkról. Eddig nem mentünk mert ismerőseim szerint olyan "hát, elmegy" kategória, de most meghoztad kedvem. Ráadásul árban is kicsit más mint a budapesti ketrecdzsungel.

2011.04.18. 09:01:29

Amikor a legnagyobb fiam még csak ötéves volt, az egész állatkertből kizárólag a kis, tolólapátos traktor érdekelte.

Magdaleha · http://magdaleha.freeblog.hu/ 2011.04.18. 09:35:27

:-))) Háááát, meg kell valljam, hogy nekünk a medvepark hatalmas csalódás volt. Ez az a hely, ahova nem megyünk többet. Iszonyú tömeg volt, és egy rakás fásult medve /és a bűzt nem is említem.../. Alig vártam, hogy hazajöjjünk.

Chipie 2011.04.18. 14:03:38

Hmm, érdekes, lehet hogy rossz passzban voltak a macik, most nem volt büdös, legalábbis mi nem éreztünk semmit, a macik nyalták a mézet, volt, amelyik szépen jött mellettünk a kerítés mentén, hogy na mivan, most miért megyünk el, és bár vasárnap volt, nem volt tömeg, minden játékhoz oda lehetett férni, hintázni, minden......sajnálom hogy nektek ilyen rossz élmény volt, nekünk tökre bejött.....mint megtudtam, nemsokára mennek az ovival is, majd beszámolok, hogy ott mi volt, aztán majd átlagolunk :-)))

LightRain 2011.04.19. 15:07:14

Szia Chipie!
Próbáltam küldeni neked egy e-mailt az általad megadott chipie@torzsasztal.hu-ra, de visszadobta a rendszer...
Hol tudlak elérni privátban?

Köszi.

A blogot imádjuk, hajrá!

E.

Chipie 2011.04.19. 15:24:42

@LightRain: ó igen, az az emailcím hülyeségből megszűnt, ugyanis egy levelező-managerben olvasom egyszerre az összes email-címemet, és a törzsasztalos ezt úgy érzékelte, hogy nem lépek be a postafiókomba, és ezért egyszercsak megszüntette......úgyhogy a dudaspontzsuzsakukact-onlineponthun vagyok elérhető....át is állítom itt a blogon is mindjárt...

Judit* 2011.04.21. 22:04:13

Ha nem rettent vissza a távolság, menjetek el a nyíregyházi Zoo-ba! Nagy területe van az állatoknak, nem zsúfolt, szívem csücske a hely! Nekünk nem is elég rá egy nap, hanem megszállunk a közelben, és egy hosszú hétvégén legalább 2 napot reggeltől-estig ott töltünk. :)
www.sostozoo.hu/
süti beállítások módosítása