2009.09.24. 22:50| Szerző: Chipie

hogy talán a végefelé közeledik az elmúlt hónapok ingatlanügyi ámokfutása, kezd javulni a kedvem, és ha tényleg sikerül holnap kifizetnünk a nyaraló teljes vételárát, jövök és mesélek, idáig babonából nem mertem, de amúgy tök pöpec, és igazából nem is erről akarok írni, hanem hogy a héten a második napunkat töltjük azzal, hogy a zuram szabadságot vesz ki, a két nagyot reggel nyolcra bevágjuk az oviba, a kicsivel meg robogunk le a Balatonra ügyintézni, és épp hogy csak visszaérünk délután időben az oviba, és ma extra hosszú, földhivatalos-bankos-biztosítós menet volt, és Gergő tök jól viselte az egészet, rohangált, csak két széket borított fel, és ebből csak az egyikben volt benne, meg egy olyan szalagtartó fémoszlopot, és a pénzkiadó automata benti részét is csak kétszer rángatta meg azután, hogy szólt a néni, hogy ne piszkálja, mert beindul a riasztó és kijönnek a rendőrök, és csak 3 gesztenyével sikerült betalálnia a pulton, és végülis csak egy fél zacskó ropit taposott szét a padlón és csak néhány tulajdonilap-kikérőre firkálta rá a Sziklás-hegységet szakadó esőben, nem az összesre, és csak egy márványlapot kent össze nápolyis nyállal, és a földre szórt szotyikból is csak párat bírt felnyalni, mielőtt felkaptuk volna, és akkor is csak öt percig üvöltött, mert ő földet akart nyalogatni, szóval totál jól viselkedett, nem értem, miért érzem úgy magam, mint aki egész nap csákányozott, és miért alszik az ember az emeleten már másfél órája. :-D

 

ja, és majd elfelejtem, kisember összerakta az első kétszavas mondatát, tisztába tevésnél megfogta a már kitakarított seggét, és rámnézett, és komoly tekintettel elmagyarázta nekem, hogy NEM KAKA. :-))) Örülünk. :-)))

Címkék: gergő  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr581405262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.09.25. 08:08:10

Legalább elgondolkoztak a hivatalban, pénzintézetben, hogy kisgyerekkel nyilván előre kéne venni titeket. :)
süti beállítások módosítása