2008.12.13. 21:25| Szerző: Chipie

Most már ugyanannyi időt töltött idekint a fiatalember, mint odabent, úgyhogy reményeim szerint kellőképpen akklimatizálódott :-)

Tündérmackó egy kis pasi lett belőle, imádja a csajokat, mindenkire üdvözülten vigyorog, és fogdossa őket, egészen konkrétan simiz, Isten tartsa meg azt az édes szokását, hogy elalvás közben a kis puha tenyerével cirógat.

 

 

(

 (Hé, bébi, nincs kedved bebújni velem a járókámba? ;-)és figyeljük csak a jobb kezét!:)

 

Turbótempóban mászik, ha elfeledkezik magáról, mert valami izgalmasat talál, (kábel, konnektor, távirányító, mobiltelefon, legódarabka, elejtett filctoll, ellopott alufóliás henger, cd, zseblámpa meg ilyenek), akkor gyakorlatilag bármeddig elálldogál kapaszkodás nélkül. A múltkori négylépéses produkciót nem ismételte meg azóta, úgylátszik megijedt kissé, 1-2 lépés a standard per pillanat, de annak is lampionos ünnepséget rendezünk, és ő is rettenetesen örül magának. Mindig a lehető legmesszebb megy el két lábon, és csak akkor térdel le, és kezd el mászni, ha már teljesen esélytelennek látszik, hogy magával húzza a szekrényt. :-)

Ja és persze rossz, mint egy kisördög, vagyik inkább nevezzük ööö eleven, érdeklődő gyereknek, fél percig nem nézek rá, és 3 darab hangfalat ken be popsikrémmel szép alaposan , a tesói játékasztalát meg rendszeresen és módszeresen irtja, akadályt nem ismerve :-)))

 

  (térdig a játékosdobozban, és pusztít :-)

 

Nagyon nagy nőcsábász lesz, ha így folytatja, én abszolút látom magam előtt, mint kétméteres, szőke, gödröcskés mosolyú hallgatag vízilabdás félistent, aki után bomlanak a csajok, de ő szilárdan kitart a szintén szépséges és okos barátnője mellett, aki természetesen a tudományos kutatásaiban is segít neki, majd kéz a kézben veszik át a Nobel-díjat. Tuti így lesz. :-)

Címkék: gergő  |   | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr70821303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paramami 2008.12.14. 08:40:18

annyira de annyira édes!
és képzeljétek, tegnap ott voltam, és mondja Chipie, hogy ne nagyon puszilgassam őket, mert taknyosak.
most őszintén, szerintetek melyiket nem puszilgattam kb 3000x ??? :)))

csibie 2008.12.14. 10:43:10

látom csöcsörészésben is utánozza Gézát Gergőbergő. :)

Chipie 2008.12.14. 12:33:34

Csibie :-)
csak ő már továbbfejlesztette, és olyanokat taperol, akiknek van is mit :-)

paramami 2008.12.14. 15:50:40

hehe:) pont ezt akartam írni, és így terhesen ezt télleg elmondhatom magamról,ám hormonok nélkül...
hát...
:DDD

Kiss Mama 2008.12.14. 20:12:21

édespofa ez a gyerek. és hogy már áll a lábán! jaj, mi vár ránk :)

mgabi74 2008.12.15. 08:27:46

Nagyon rendben van a srác... :)
süti beállítások módosítása