2010.03.25. 14:08| Szerző: Chipie

Nagy rajtam a nyomás, így gyorsan felpakolok pár képet :-)

ÉLünk és virulunk, hálistennek végre itt a jó idő, így kicsaptuk a srácokat a kertbe, amitől annyira elfáradtak eleinte, hogy este hétkor némi csukott szemes vonyítozás után mukk nélkül felborultak, de ez azóta már sajnos elmúlt :-) Ami viszont csak most veszi kezdetét, az a régóta várt és áhított gyereksereg és baráti találkozóhegyek, ez csak egy szűkkörű verzió gyerekrészlege :-) Amelyik a legidiótább fejet vágja, az az enyém :-)

Aztán történt némi sajnálatos baleset a felfújható gumishrekkünkkel, vagy hogy is kéne ezt leírni, de Lujzihelyszínelő megoldotta a helyzetet a hajvágós köpennyel, az eredmény kissé morbid lett :-))

Lujzihelyszínelőn egyébként kitört a totális balerina-elmebaj, volt olyan hét, amikor itthon volt a tüdőgyuszija miatt, hogy napi két balettet néztünk meg a tévében, aztán a barátnőmtől kapott névnapjára egy pár rózsaszín balettcipőt, na azóta a helyzet fokozódott, folyamatosan illeg-billeg, piruettezik, és rém büszke magára, kivadászott a szekréyéből pár kinőtt cuccot, amik szerinte balerinásak, és azokban parádézik, teljesen rendben van :-)

a balett időnként átmegy Gergővel súlyosbított balett-capoeira-kick-box-kortárstánc kombóba, attól viszont kifekszünk :-)

 

Természetesen a lány továbbra is hozza a tündérke-feelinget, amit időnként felvált az egészen elképesztő és irracionális hiszti, a múltkor világgá is ment, hálistennek annyira ordított közben, hogy teljesen pontosan be lehetett lőni hogy hol van :-)

 

Gergő rettenetesen és elképesztően beindult, már amennyiben még tovább lehet fokozni az eddigieket, de a szülinapja után pár nappal elkezdett 3-4 szavas mondatokat mondani, természetesen még a sajátos dialektusában, amit még csak a család ért főleg, de akkor is imádnivaló, és mindent de mindent leutánoz, és ez még hagyján, de a kis szókincsét egész nap villogtatja, néha nagyon komolyan fontolgatom a világgá menést, illetve a füldugót, amikor non-stop, de tényleg non-stop ez megy a háttérben: ANYA, ANYA, NÉZZ, ANYA, KAPAA! ANYA, ANYA, OTTA HAPCI (virág), ANYA KICSIT SAJT! ANYA! KAPA SAJT! ANYAAA! ANYA KICSIT MOTOJ! (húzzunk ki motorozni) ANYA KICSIT KAPCS NYÚÚSZI! (anya, indítsd el a jutyúbon a zsolti a béka c. belga klipet, amit galád módon egyszer megnézettünk velük, és a kicsi teljesen rácsavarodott :-), és ezt így folyamatosan, gyomorhangon, vigyorogva, pont, vessző és légvétel nélkül, végül is nem tudom, miért vagyok meglepve, hogy ebben is ugyanolyan intenzív, mint minden másban.

 

Amúgy is elképesztően tudja hozni az ártatlan kisangyal formát, aki először látja, megcsodálja a puttószerű kis bűbájt, és időnként tényleg olyan, bújik, puszilgat, ölel, és meg kell zabálni ,

 

és amikor elkéri a Lujzi farsangi lepkeszárnyát, és szendén néz, mivelhogy ő ugye pillangó, akkor pl. totálisan el tudom felejteni, hogy a múltkor is megfogadtam, hogy soha többé nem viszem emberek közé, mert az oké hogy időnként totálisan antiszociális, tehát ha ránéz egy idegen, neadjisten hozzászól, azonnal agyvérzést kap, ordít, és nem hajlandó semmilyen szintű kommunikációra, de az, hogy a múltkor az intersparban konkrétan kitörte a mellettünk lévő kasszánál azt a fém kis kaput vagy mi a bánat az, amivel jelzik, hogy az a kassza zárva, az már kicsit durva. De hát ha Hulk ki akar menni, akkor Hulk kimegy. Ugye. :-)

Hogy één? Rosszalkodni?? :-)

 

Pömpöllér egy külön fejezetet érdemel, de az most már nem fér bele, mert viszem judóra, majd este. Valamelyik este :-)))

Címkék: barátok gergő lujzibujzi  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr311867727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misspony 2010.03.26. 03:08:54

A gumishrek az agyhalál!!!
Komolyan megilletődtem, hogy melyik gyerekedet borítottad be a szó ilyen értelmében! :-DDDDD

lustanyu 2010.04.07. 09:46:31

ÁÁÁÁ, ezen a gumishreken én is kifeküdtem! :-))))))

Lehet, hogy elcsípett egy jelenetet a szíeszájból? :-)))
süti beállítások módosítása