2010.01.16. 20:29| Szerző: Chipie

Most már egészen biztos vagyok benne, hogy ennek a gyereknek (gyanítom mindegyiknek) testileg-lelkileg kifejezetten jót tesz a sport, és ügyes is a kis vadmalac, és bónuszban még élvezi is. Jár ugye heti egyszer úszni az óvodával, ott is mindig dicsérik, a heti két judó most már beállt, és még mindig imádja, és az edző is mindig dicséri, ő csinálja a legpengébb öklös fekvőtámaszt, kezd kockásodni a hasa, és múlt csütörtökön 4:3-ra lenyomott egy minimum hatvankilós nagy csávót, tiszta büszke vagyok rá. Ma meg elhívtak minket korizni, a minket itt azt jelenti, hogy elmentünk négyen, és abból csak a Pömpöllér korizott, mi díszkisértük, apa dolgozott, nyilván, kicsit féltem, hogy mit fog szólni a sok dekkoláshoz, tekintve, hogy most volt életében először korcsolya a lábán, de hát imádta, fülig érő szájjal perecelt hatalmasakat, és ugyanúgy röhögve kelt fel, ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni Noéminek, hogy felkarolta a családot, a judót is ő ajánlotta ugye, az edzőt is, most meg a korizást is ő hozta fel, és vállalta, hogy húzza-vonja-taszigálja a jégen a nagy cula gyerekemet, szóval köszi Noémi! :-), és hát ügyes a gyerök, mitagadás, néha már egyedül is császkált pár métert, aztán persze ettől rögtön úgy érezte, hogy akkor ő már tulajdonképpen tud is korcsolyázni, mit neki, ő már formaegyezhet a jégen, és akkorákat esett, mint az ólajtó, de nem bánta, végülis ő volt az, aki háromévesen, a medencében töltött első negyedóra után közölte, hogy márpedig ő tud úszni, és azzal a lendülettel már vetődött is, úgy nyúltunk utána, és kapartuk ki a medence aljáról, mert ő tud. :-))

 

Szóval eleinte volt sok ez:

meg ez:

meg hát ez:

de aztán lett ez :

 

meg ez:

meg ez:

Rajongótábora is akadt, akik ropievészetbe és teaivásba fojtották izgalmukat:

Aztán a Vezér kiadta a parancsot, és hazamentünk. :)

De szuper jól éreztük magunkat, jövő héten is megyünk, Pömpöllér már a hazafelé vezető úton azon fűzött a kocsiban, hogy mi lenne, ha visszafordulnánk, csak még két kört menne, nem többet. :-D

Címkék: pömpöllér  |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr461677793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paramami 2010.01.17. 09:57:54

áááá! nagyon nagyon édes , ahogy vigyorogva zakózik :)
látszik, hogy mennyire élvezte!!!!
gyanítonm, hogy 3 alkalom és száguldozni fog:))
és a főnökös kép, hát az is csúcs :)))

Check 2010.01.17. 11:00:53

Éljen, éljen! Mi is most tanulunk. Kettőnk közül Titi az ügyesebb, de én is igyexem. :-/

V. Olga 2010.01.17. 21:57:40

Hu, tok ugyes ez a gyerok:-) Lujzi nem akart meg korcsolyazni?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.01.18. 08:22:16

huu, azert az eslo kepnel kicsit megijedtem, hogy a fogait kopkodi a gyerek olyan narancssargasan.. aztan rajottem, hogy az a salja.

Szuper ugyes, jovore mar ugy fog cikazni, mint egy kis hokis!

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2010.01.18. 10:14:24

Nemigaz ez a kiscsávó! Mit mondjak. Készülj fel a csajok sikító rohamára. Jaj neked!

Check 2010.01.24. 17:59:33

Sziasztok! Minden O.K.? Kérjük szépen a napi/heti betevő bejegyzéseinket! :-)

Barackviri · http://www.juhaszjanka.blogspot.com/ 2010.01.26. 23:06:15

Szeretem a blogodat olvasni, sőt van amit később újraolvasok, mert annyira tetszett.
Nézz be hozzám, mert meglepetés vár:
juhaszjanka.blogspot.com/2010/01/dijat-kaptunk.html
Üdv.
Anikó
süti beállítások módosítása