2009.10.01. 21:14| Szerző: Chipie

..és igen, egy hónapot bírtunk közösségben, és máris itt van legjobb barátunk, Zöld Takony, és kis haverja, Fuldokló Köhögés, éljen éljen, hurrá, hurrá, jöhetnek a konfettik, a lampionok, meg a borotva az ereimnek. Mert tudom, hogy nem H1N1, meg a doki is megnézte őket, és nincs különösebb dráma, de attól még nem mennek óvodába, ami még mindig nem lenne baj, ha a Gergő kapna levegőt, ha három perccel azután, hogy életre-halálra megküzdöttünk az orrszívó-porszívóval, és megszabadítottam másfél köbméter takonytól, nem mászna okádalom módon két zöld csiga az orrától a szája felé, sőt, ha nem kapna ettől az egésztől idegbajt, nem ordítana tizenegy percenként úgy mint a sakál, tudna aludni húsz percnél többet egyben, és le lehetne foglalni bármivel, de sajnos nem így van, sávosan őszülök, ja és persze én is elkaptam, tehát kollektíve liheg és zihál a család, mint egy különösen aberrált pornófilm-szinkronizáláson, elvagyunk. :-) És persze megint indul az offenzíva, ken, fúj, szív, csöppent, puffant, dörzsöl, párásít, adagol, ó jeeeeeeeeee.

Címkék: betegség triumvirátus  |   | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr921421633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DKriszta 2009.10.01. 22:49:21

Szia!
Innen jó messziről és ismeretlenül olvasgatlak benneteket (3 éve svájcban élünk), nekem is 3 aprótapum van, de az enyémek mind lányok. A nem akar a gyerek oviba menni probláma kapcsán találtam rátok.
Nekünk nagyon bevált az Eucasol spray és a grapefruitcsepp kivonat. Egy éve adom nekik, ha látom a szemükön a bajt és ha folyni kezd az orruk. Azóta nem voltak betegek. Az orfolyás megáll az átlátszó váladéknál és az is eltűnik 3 nap után. Pedig a nagyobbik kruppos a középsőnek lázgörcse volt, a kicsi meg 8 hónapos. A két nagy jár oviba, és bár körülöttük jönnek-mennek a betegségek, ők talpon maradnak....... hátha nektek is beválna........ jobbulást és szörcsögésmentes éjszakákat! Üdv, Kriszta

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.10.02. 07:41:24

Gyors jobbulást mindenkinek, szegénykéim!

Judit* 2009.10.04. 20:23:02

Hogy vagytok? Oviképesek a nagyok?

Chipie 2009.10.04. 21:05:10

@Judit*:
köszi, javulunk, a nagyok már egész jól vannak, mondjuk Pömpöllérnek nem is volt nagy baja, csak kicsit köhögött, szóval mennek oviba, a Gergő még szarul van, ömlik a taknya és rémnyűgös, meg én se vagyok még százas, fuldoklom a köhögéstől és taknyozok, de azért elvagyunk, köszönjük az érdeklődést. :-)

manner 2009.10.06. 23:03:53

Szia :) Megkerestelek, és beleolvastam a blogodba... hát rég nevettem ennyit! nagyon jól esett:)) nagyon klassz gyerekeid és családod van!
Mielőbbi jobbulást a náthából!!
süti beállítások módosítása