2009.07.16. 18:09| Szerző: Chipie

Kicsit bedurrant a haja a gyereknek, és tök csigás, imádom. :-D

Ezenkívül megtanult még bólogatni, és most minden kérdésre bólogat, amit az agyroggyant nagytestvérei értelemszerűen kihasználnak, és mindenféle hülyeséget kérdeznek tőle, és ő mindenre boldogan fejkoppanáisg lengeti a bucit, és élvezi a sikerét, amúgy is fullosan család bohóca lesz, imádja röhögtetni a testvéreit, ja, és újfajta puszitechnikát fejlesztett ki, eddig az volt nála a puszi, hogy a tátott száját odanyomta az ember arcához, és ott tartotta, amíg csak el nem kezdett folyni a nyál a képünkön. De nemrég kifigyelte, hogy adnak nekem puszit a nagyok, és most az az új technológia, hogy csücsörít, hogy jelezze smacizós szándékát, átöleli az áldozatot, odacsücsörít az arcához, és a nyelvével csettegni kezd, és boldog. :-)

 Amúgy is, mostanában hihetetlenül pozitív irányban változik, a telet végignyűglődő kis zsarnokból most egy pucéran rohangáló és karattyoló kis zsarnok lett, akivel most már el lehet menni ide-oda, kézenfogva végigjött velünk Visegrádon és Esztergomban, a kocsiban alszik, vagy sikongatva élvezi, ahogy szaladnak a fák, imád kint kismotorozni a ház előtt a többiekkel, pancsol a kismedencében,, egyszóval élvezi az életet, pókhasa van, 17 foga, és olyan karikalába, mint aki alól kilőtték a lovat, és simán felmászik a nagyok csúszdásházába az öt fok függőleges létrán és lecsúszik a majd két méteres csúszdán, és a könyvespolcra is fel tud mászni és a kerítésre is, és ha éhes, akkor jön és mutogat, hogy HAMM!!, tudja, hogy mit mond a cica (MÁÁÁ), ha valami hisztije van, akkor  kristálytisztán tudja mondani, hogy ANYAAA, egyébként nem, és igaza van, mert minek is, hisz a főrabszolga 24/7 rendelkezésre áll, és már majdnem minden éjszakát végigalszik, és ha éppen fel is ébred és áthozom közénk, azzal a lendülettel alszik vissza, és reggel meg arra ébredek, hogy a ragyogó kis képével vizsgálgat három centiről, imádom.

 

Ja és a kettővel ezelőtti rejtvényünk megfejtése: nyuszimama (harisnyafejű lujzi) kenyérrel eteti a kisnyulát (a kaktusz az).

A kommentelőknek köszönöm, jókat röhögtünk. :-D

Címkék: gergő  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr801249873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibie 2009.07.16. 20:46:55

Chipie,

nem izzad csatakosra ilyen haj alatt Gergő? tök édes a csigáival de az én fiaim a mini hajuk alatt is túlmelegszenek.
süti beállítások módosítása