2009.02.17. 11:06| Szerző: Chipie

Kiscsibész egyre inkább őrült professzor-jelleget kezd ölteni, vagy nem is tudom, mert bedurrant a hajnövekedése, és göndörödik is, de a homloka fölötti tíz centis sávban nem, ott csak sima és rövid hajszálak vannak, amitől a gyerek úgy néz ki, mint akire különösen hülye sapkát adtak a szülei, vagy éppen a glóriáját növeszti, nagyon vicces :-)))

 

Amúgy meg örülünk, mert a gyerek újabb, nagyon hasznos dolgokat tanult meg, például örömében sikítani, meg izomból csapkodni meg jóó messzire dobálni dolgokat, meg új szót is tanult, amit tökéletesen érthetően és jókor alkalmaz, azt, hogy HAMM! :-)

Címkék: gergő  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr31948270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibie 2009.02.17. 15:55:28

Tényleg olyan, mint a glória! :)
Milyen kis soványka lett az arca, a 2. képen látszik igazán.

Chipie 2009.02.17. 16:18:59

Óó, nem soványka egyáltalán, a 2 képen pont felfelé néz és nem látszik a tokája :-)
bár azért nagyfiúsodik az arca is, tény.
és olyan roooossz, hogy meg kell zabálni, folyamatosan mennem kell utána ,és kiszedni a kezéből-szájából a legót, a kirakót, a lábasokat, a tányérokat, a cipőket, a távirányítót, a könyveket, a cd-ket, a kandalló kilincsét, kiszedni őt magát a konyhaszekrényből, a vécéből, a számítógép házából, a mosógépből, áááá, és mindeközben huncutul vigyorog, hogy még haragudni se lehet rá :-D

csibie 2009.02.18. 22:05:55

basszus mi vár még rám... :))
egyébként azt hiszem Dundi békám olvassa a blogodat mert 7 hónaposan szintén úgy gondolja "elég volt az uncsi ülésből-mászásból" és állandóan fel akar állni, sokszor sikerül is.
süti beállítások módosítása