2009.02.03. 21:32| Szerző: Chipie

Azért néha kicsit megijedek, amikor a gyerek pl a következő kérdést teszi föl szó szerint:

Anya, ha a harminc méter magas Brachiosaurus, amelyik növényevő, ott lett volna Pompeinél, amikor a Vezúvból kitört a piroklasztikus ár, akkor ő túlélte volna, mert kilógott volna a feje belőle és kapott volna levegőt?

Aztán megnyugszom, amikor három perccel ezután elénekli a Petőfi Sándor gatyába táncol kezdetű örökbecsűt. Még nincs minden veszve.

:-)

 

(amúgy meg még mindig nagyon beteg és lázas  mindenki, erről majd később jön egy hosszú, önsajnáltató összefoglaló, melyben felterjesztenek a Mártír Édesanyák Florence Nightingale Díjra, de én büszkén visszautasítom. :-)

Címkék: pömpöllér szájak  |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr62921211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csíkospulcsi 2009.02.03. 22:02:14

Ne mááááár, reméltem, hogy jobb a helyzet nálatok!
És még mindig durván lázasok, vagy már "csak" 38 körüli? Náthásak is?
El sem tudom képzelni, hogy mit lehet kezdeni egy 1 éves gyerekkel, amikor marha lázas! Rettegek, hogy nálunk is bekövetkezik, majd jövök tippekért...
Komolyan felnézek rád! El kellett volna fogadnod a díjat:-)

Chipie 2009.02.03. 22:08:19

Kúpot dugni a seggébe, hideg vizes törülközőbe csavarni és csitítgatni a sírását, mindezt hajnali 3 és 4 között, mert akkor a legtutibb. Majd ötkor eljátszani ugyanezt a kétésfélévessel. :-(((((

Check 2009.02.04. 00:28:32

Nem lehet, h a Révai Lexikon helyett Fülesmackót kellene neki olvasni lefekvés előtt? De az altatódallal lebuktál... :-D

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.02.04. 07:51:01

Hehe! Ezt kellene megőrizni, ezt a tudomány iránti szomjat, nem tudom mit tesznek az általános iskolában, de valamit nagyon elbaltáznak ott. :)
A nagycsoportos fiam is kívülről fújta a David Attengorough könyveket, abból tanult meg magától olvasni is. (Szó szerint. Egyenként kikérdezte a betűket tőlem, hogy ez mit jelent? És ez? Aztán látom, hogy pizsamában ül a kanapán a könyvvel a térdén és kegyetlenül ráncolja a homlokát. Néha meg elgondolkodva mered a levegőbe. "Mit csinálsz kisfiam?" - kérdem mosolyogva. "Olvasok."-hangzott az elmélyült válasz. "Hehe. Tényleg? Halljuk!"-érdeklődtem némi cinizmussal a hangomban. Mire ő nyögdécselve felolvasta a következő mondatot. Én meg hoztam a porszívót, hogy előkotorjam a kanapé alól a leesett államat.)
Amúgy meg le a bacilusokkal, vírusokkal!

mimoid 2009.02.04. 15:02:47

Ajánlom figyelmedbe a kedvenc bloggeremet ugyanerről a témáról: belgianwaffling.blogspot.com/2009/01/i-blame-moths.html
Vigyázat, súlyosan addiktív, viszont remek kikapcsolódás.

mimoid 2009.02.04. 15:03:33

(Ja, mármint a betegségről, nem a dinoszauruszokról és a vulkánokról. Pömpöllér riszpekt.)

Mellike 2009.02.04. 20:21:45

Tényleg le kéne vinni a lázát:DDD A végén még megfejti a világegyetem nagy titkait ebben az állapotában:DDDDD

Kitartás, egyszer ez is elmúlik....
(Mondom én, akinek mind a kettő makk egészséges most)
süti beállítások módosítása