2009.01.20. 12:43| Szerző: Chipie

Két napja ez nálunk az abszolút és totális sláger, térdenállva könyörögnek, hogy megnézhessék mégegyszer, kábé olyan hetvenszer néztük meg, és minden egyes alkalommal a szőnyegen gurulva, fetrengve és vinnyogva röhögnek rajta, én meg rajtuk, bár bevallom, a csőszájú pink tehenek azért engem is megmozgattak :-)

https://www.youtube.com/watch?v=QTXyXuqfBLA

 

(amúgy ha tudja valaki, hogy hogy lehet úgy videót beilleszteni, hogy ne csak a link jelenjen meg, hanem egy olyan kis ablak, amiben el lehet itt is indítani, ne habozzon megosztani velem)

Címkék: röhej  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr11890710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaa 2009.01.20. 13:21:42

Odamész az oldalra, jobb oldali információs ablakban kiválasztod az Embed sort, majd a fenti link helyett beilleszted ezt:

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.01.20. 14:02:20

Ja, bocsi. Te nem freeblogos vagy.

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2009.01.20. 15:17:35

imadtam gyerekkoromban breki es a tobbiek-et:)
tehenek?vesszek meg,ha rajottem volna...:)))
szerintem ha irsz egy post-ot a fenykep ikon mellett kell lennie egy film ikonnak is,es ha rakattintasz,feljon egy ablak,ahova a letoltendo video url-jet kell beirnod.blogspotnal,freeblognal legalabbis igy megy.
süti beállítások módosítása