2008.11.14. 10:40| Szerző: Chipie

Hát basszus, Gergőbergő nagyon bedurvított gazficokságilag, ma hajnalban bekente popsikrémmel a kandallót - előtte értelemszerűen valahogy leszerelte a krémesdoboz tetejét, pedig az csavarható, felborította megint a cd-állványt, pedig az alja már rögzítve lett, és egy játszóasztalt is elétoltam, de mi az neki, kiszerelte egy mozdonyból a két ceruzaelemet, és azokat kezdte rágcsálni, lerángatta a könyvespolc ötnyolcadát, majd az ötnyolcad kétharmadát megrágta, az egyharmadát meg széttépte, lepakolta a konyhai alsó polcokat - közben megölt egy hanyagul ottfelejtett zacskó zsemlemorzsát, úgyhogy most az a felállás, hogy amikor éppen nem utánam koslat, akkor én koslatok utána. Zsír. És még csak nyolc hónapos :-D

Ja, és amúgy is megérne egy videót, hogy hogy közlekedünk mostanában, Gergő mellettem a nadrágszáramba kapaszkodva lépeget, én meg az ő tempójában, azaz mint egy reumás tojógalamb, igyekszem nagyobb mértékű lábemelés nélkül előrehaladni, kész vándorcirkusz vagyunk esküszöm.

Címkék: gergő  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr27768500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása