2008.11.09. 21:43| Szerző: Chipie

 hogy mennyi szemetet hordanak az emberek az erdőbe, szedtük, talicskáztuk, vonszoltuk, cipeltük, és amikor már azt hittük, hogy nagyjából végeztünk, rábukkantunk Menyét Miska Használtgumi-kereskedésére az erdő szélén, majd továbbmenvén elénktárult úgy 2-300 köbméternyi sitt, az állam leesett, a gyerekek meg menekülteset játszottak a horizontig terjedő sittkupacokon. Feljelentünk meg fotóztunk, de ez akkor is döbbenet.

NAgyon jó hangulatú volt az egész buli, sokan is voltunk, ahogy számolgattam gyerekestül úgy 30-35-en, volt forraltbor meg sok beleugrálható pocsolya, ennyi szemetet összeszedtünk:

 egyedül Lujzi volt vérgáz, annyira kialvatlan volt, hogy gyakorlatilag szünet nélkül vernyogott valamiért, pontosabban nem is, időnként abbahagyta avernyogást, és akkor meg ordított, az okokról meg muszáj írnom egy külön posztot mindjárt, csak szerintem a zuram bealudt a fürdőkádban. :-D

Címkék: barátok személyes  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr4759430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása