2008.10.17. 14:41| Szerző: Chipie

Pömpöllér már tök jól beszél, bár sok hangot nem mond, tuti logopédus lesz ebből jövőre, nem mondja az R-t, az S-t, és van még pár hangzója, ami nem tiszta, de jó hosszú összetett mondatokkal mesél, jó kis szókincse van. Gergőbergő még nem jutott tovább a hö, gö, geee, és beee hangkombinációknál, úgyhogy perpillanat Lujzin szórakozunk a legjobban, aki gyakorlatilag folyamatosan beszél, és rém viccesen. Van amit sikerül megfejteni, azon pl elég sokáig agyaltunk, hogy mi lehet az hogy EGEDEBOGOJA, aztán tökvéletlenül rájöttem, hogy Egészségedre a vacsorát! A legújabb rejtély, amit akkor mond, amikor dühös, így hangzik (átkozódó hangnemben, visítva) TUNDALANDA! TUP TUP! Megfejtés egyelőre nincs, elég egzotikusan hangzik ahhoz, hogy mondjuk egy Fülöp-szigeteki ocsmány káromkodás legyen :-)

Na és ezen még a bátyja is hemperegve röhög, nemhogy mi, de amúgy a csaj alapjáraton is hozza az összes klasszik gyerekszájat, az enyém az szerinte tiém, (TIÉM MOTOJOM LÚZIÉ!) a haja, az hajája, és amit külön imádok, az az, hogy nem tudja kimondani m ég az F hangot, P-t mond helyette, ezért a mit mond a malac kérdésre a válasza: JÖP-JÖP, A MALAC JÖPÖG.

Lehet hogy ezt csak én találom ellenállhatatlanul humorosnak, végül is négy éve vagyok gyesen itthon, de tökmindegy, akárhányszor hallom hogy jöpjöp, elkezdek röhögNi.

Minden kérdésre az első és spontán válasza az hogy NEMAKAJOM, majd kis szünet, elgondolkodik, és revideál. tehát pl, Lujzika, menjünk aludni? Nem akajoom aludni, nem, nem, jó jó, menjünk aludni!

Folyamatosan kamutelefonál, és közben nyomatja a hihetetlen szövegeket, halló szia, mizu, ááá, nem jó, képzeld, neem, cipő, nem gumicsimma, oké, oké, puszi :-)))

A mi ez, az szerinte MEIZ? és nyomatja naponta kilencvenszer, és az általa ismert - kb húsz mondókát és dalocskát is, természetesen egzotikus halandzsaverzióban és folyamatos remixben, tehát pl csigabiga dejekii, indombindom mindenkii, kapsz holnap majaaa, csigabiga házába, és elölről. :-D

A levél az LÖVEL, így szögediesen, és így is ragozza, PIGYEJJ, ANYA, ITT A PIJOSZ LÖVELÖM!  ja és kezdődik a cukiskodás is, pedig nem tőlem tanulja esküszöm, mindenből kell neki egy nagy meg egy kicsi, tehát van a BABALÖVEL, meg az APUKALÖVEL, ésa babalevelet ölelgetni kell, és mondani neki, hogy decukiiiii babalövelöm :-))))

és ez csak egyre rosszabb lesz, sejtéseim szerint, most csak rögzíteni akartam a jelenlegi helyzetet. :-)

Címkék: lujzibujzi szájak  |   | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr46718713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci · http://hatkorkelunk.blogspot.com/ 2008.10.17. 17:27:41

Tundalanda = csúnyaranda? :)

paramami 2008.10.17. 20:44:11

hát bakker, visítva-sírva röhögök :DDD
ilyen csaj nincs még egy!

norka 2008.10.17. 21:06:14

28 hónapos dumagyár. És amilyen arcokat bír hozzá vágni. Gyűjts még dumát! :)

dolinka 2008.10.20. 09:31:12

tup tup = punktum?

Chipie 2008.10.20. 11:11:25

rájöttünk, a tup-tup, az lövést imitáló hang (bátyja van ugye), tehát ilyenkor verbálisan tarkónlövi az engedetleneket :-)
Juci, a tundalanda az esélyes egy csúnya-randára, valóban, csak az a baj, hogy ilyet nem szoktunk mondani, vhogy nem a szavajárásom, szval ez meg azért fura...hogy akkor meg honnan szedi..
süti beállítások módosítása