2008.09.13. 16:23| Szerző: Chipie

Ma fél éve, hogy kirobbant belőlem a miniszumóbajnok :-), figyelem közhely jön: baromi gyorsan megy az idő, és a kiskopaszfogatlandagiból nagy fogas-hajas-ülő-mászó dagi lett, aki ma már olyannyira aktívan mászott, hogy eltévedt a pecóban, mert bekavart valahogy a fürdőszobába vezető folyosóra, ahol viszont pánikrohamot kapott, hogy most akkor hol is van, és rendesen, könnyel bőgött ijedtében. Kilók száma valahol az egekben, 10 és 11 között, fogak száma 6.25, kedvenc sportja a lábujjharapdálás (ma reggel az enyémbe harapott bele, amíg ideültem a gép elé, biztos így kívánta jelezni, hogy anya, netfüggő vagy), a hajtépés, és naponta szembesít azzal, hogy nem takarítok elég alaposan, mert ahogy nyálas tenyérrel csúszik-mászik, olyan szépen szedi össze a legkisebb dzsuvát is, hogy öröm szedegetni az ujjai közül....no de sebaj, így építünk immundrendszert ugyebár.

De nagyon jófej kiskrumpli, tegnap először fürdött együtt a nagytesókkal, képeket majd este mellékelek, volt öröm, móka és kacagás, csak ne kelne fel minden éjjel 2-3 körül, és döbbenne rá, hogy az élet lényege a buli és a zabálás úgy három-fél négyig....

Címkék: gergő  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr3661853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2008.09.13. 17:57:23

no, de én 15 hónaposomnál is lényegesen... mi még mindig alulról verjük a 9kgt :)

(persze Levi 4 évesen most érte ela 13 kgt, nem tudom, mit várok :D :D)

csibie 2008.09.13. 20:45:03

Nem semmi, hogy mennyivel fejlettebb kis szumókád, mint a többi féléves. Szerintem épp kiheveritek Lujzi dacckorszakát, rohangálhattok majd Gergő után. :))
süti beállítások módosítása