2008.08.22. 21:56| Szerző: Chipie

imádják egymást a hapsik, mióta Gergő nagy sebességgel képes helyet változtatni, azóta az a kedvenc játék, hogy lerakjuk Gergőt a szőnyegre, és tippelgetünk, hogy melyik bútordarab alá fog beszorulni - mert ugye kizárólag hátrafelé képes közlekedni, kivéve amikor egy-egy hirtelen felindulásból elkövetett vetődésből kifolyólag húsz centiket ugrik előre, de azon ő maga is nagyon meg szokott lepődni, mint ahogy azon is, amikor beakad az asztal  alatt, vagy nekitolat a kanapénak, esetleg beszorul Pömpöllér emeletes matchbox-garázsának második és harmadik emelete közé :-)

 

és akkor megint jókat lehet összeröhögni, annyira édesek, szerintem egyre jobban hasonlítanak egymásra, ami azt jelenti, hogy vennem kell még hajfestéket. :-)

Címkék: gergő pömpöllér  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr47628485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paramami 2008.08.22. 22:13:01

áááá, de aranyosak :))
ne is értem miért akarod őket lealtatólövedékezni
:DDDDDD

asszem télleg el kell az a hajfesték, vagy inkább magadnak add be az altatót :))

csibie 2008.08.23. 10:44:33

olyan aranyos ahogy összenéznek! szerintem is vegyél majd hajfestéket, bár lehet mire tök ősz lennél kihullik a hajad. :)

hawah 2008.08.23. 15:01:35

Fantasztikusan édesek, itt vigyorgok könnyesen a monitorra.
süti beállítások módosítása