2008.08.10. 21:06| Szerző: Chipie

Pár hete megalapítottuk a Mackó-barlang környezetvédő és természetjáró egyesületet, célunk a természetes és épített környezetünk felfedezése, védelme, fellépés a rongálók ellen. Ez komolyan hangzik, de igazából még csak tizen vagyunk, többnyire barátok, jókat röhögcsélünk meg bográcsolunk együtt, és a mai napon megvolt az első közös kirándulás is, értelemszerűen a névadó csobánkai Mackó-barlanghoz, én sajnos nem voltam Gergőből és Lujziból kifolyólag, de nagyon jó kis csapat jött össze, sok gyerekkel, ezen a képen majdnem mindegyik rajta van

értelemszerűen Gaz Pömpöllér és Hófehérke végig együtt, a nehezebb részeken a zseblovag kézenfogva segítette szíve hölgyét, akiről egyébként tegnap este már félálomban megjegyezte, hogy annyira tetszik neki, hogy ha majd felnő, akkor feleségül is fogja venni, itt is együtt gubbasztanak a sziklán

ez pedig itten a Mackó-barlang.

Amíg ők másztak, addig én krumplit pucoltam, aztán délutánra elkészült a bográcsgulyás, barátnőmék óriási kertjében tovább rohangált - és remekül eljátszott a tizenakárhány gyerek 5 hónapostól 12 évesig bezárólag, a felnőttek meg jót beszélgettek - borozgattak :-)

ja, jelzem Gergő rettenetesen nyomja a négykézlábazást, illetve hihetetlen gyorsan tolat hátrafelé, egy nagy pokróc egyik feléről kábé öt perc alatt leküzdötte magát, majd amikor fűre ért, ott lefagyott fekvőtámaszban, és húsz percig áhítattal nézte és markolászta a gyepet, kép majd jön, Norka fotózott, és remélem átküld majd egyet-kettőt)

update, íme, valóban itt a kis bulldog a fűben, hálistennek senkit sem harapott bokán:

Nagyon jó kis nap volt, na.

 

Címkék: barátok triumvirátus  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr47609746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kinga 2008.08.15. 15:25:03

Hát, már kb. 2 hete nem jártam felétek, de most végig olvastam a kimaradt időszakot. Jaj, nagyon édesek így hárman! Fantasztikusan jól sikerült gyerekek! Neked pedig sok kitartást a nyugis "Délutáni Rostás gyerek bulikhoz".
süti beállítások módosítása