2008.08.05. 10:00| Szerző: Chipie

ezt már a doki is megmondta róla pár hónapos korában, meg azt is, hogy kössem föl a gatyámat, az asztrológusnéni meg azt mondta róla, hogy mivel gyakorlatilag az összes szarvas állatot begyűjtötte az asztrológiai jegyek közül (bika, kos aszcendenssel, hold a bakban), készüljek fel arra, hogy az én feladatom lesz megtanítani a női nem tiszteletére. Ha nekem nem megy, senkinek nem fog, és nem lesz könnyű. Hát nem az. :-)

Szóval igazi kis vezérbika meg okoskos, fejjel a falnak, miegymás, nyilaz, kardoz, lovagol, lő, ugrik, szalad, vetődik, harcol, bukfencezik, ordít, bántás feltételezése esetén azonnal rúg mint a veszedelem, de közben meg egy iszonyú szeretnivaló maci is. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen ember lesz.

Ugyanazért lesz sok baja, amit nagyon szeretek benne, hogy egyenes mint a petrencerúd, nem sunnyog, nem lapít, nem bosszúszomjas, ha sérelem éri, azonnal megtorolja, azonnal elmondja, ordít, nem tud hazudni, pár rákérdezés után azonnal bevallja ha rosszat csinált, könnyen megbocsát, küzd az igazáért, lobbanékony, indulatos, de ugyanolyan hamar fordul a kedélye.

És egyszer tuti eléri hogy megverjenek minket miatta. Ugye apjának van egy nagy 2300 köbcentis benga motorja, amire a gyerek rém büszke, és a múltkor is Visegrádon ott parkolt két böhöm nagy Harley, nézték is az emberek, a tulajokat nem tudom, hogy ott voltak-e, amikor a gyerek leírhatatlan hangsúllyal fennhangon megjegyezte : De gagyi. Apukám motorja sokkal nagyobb. És az a tény, hogy valóban nagyobb, nem fog minket megmenteni a pokol angyalaitól :-))))

És olyan nagy és önálló, hogy ihaj, egyedül öltözik-vetkőzik, fürdik, fogat mos, fogkrémet nyom, segget töröl, mosogatógépet kipakol, terít, asztalt leszed, tereget, gyakorlatilag képes ellátni magát (némely fránya nadrággombtól eltekintve :-), és még csak négyéves, és az én agyamban még mindig ott van az a fehérszőke kisbaba, aki volt. Sóhhh. :-)

 

 

Címkék: pömpöllér  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr74601378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hawah 2008.08.05. 13:37:42

Most komolyan mondom, hogy büszke lehetsz rá (is). Amiket felsoroltál, nagyon jó tulajdonságok, akkor is, ha nem könnyítik meg az életet. Annyira úgy is meg fog tanulni lavírozni, hogy ne törje be a fejét, de ezek azt hiszem megmaradnak végleg már. És ez pont így van jól.

Chipie 2008.08.05. 13:45:51

köszi :-)
én egyébként rém büszke vagyok rá, akkor is, amikor épp annyira kikészít, mint a marhabőrt :-D
süti beállítások módosítása