2008.05.14. 22:20| Szerző: Chipie

Most nagyon jó, rögzíteni akarom ezt a pillanatot, tökre és nagyon boldog vagyok, és iszonyú büszke a gyerekeimre. Gazpömpöllér megjavult és egy tündéri okos nagyfiú zseniális dumákkal és férfias hobbikkal, és okos és értelmes és irtó jókat lehet vele már beszélgetni.

 

Lujzibujzi egy tündér továbbra is, beindult a beszélőkéje, mindent utánunk mond, kis mondatokat rak össze, egész nap azt hallgatom a kis csicsergő hangján, hogy anya,anya, méz, bijág! anya, méz, pleple! ami azt jelenti, hogy anya, nézd, virág meg lepke! És persze gyönyörű és igazi bújós cica.

 

Gergő meg....Gergő meg egy arany pofa, nagyon derűs kis kölökmaci lesz, a szemlélődősebb fajtából. Éjszaka már egész szuperül alszik, egyszer ébred csak, általában nyolc körül alszik el, 4-5 körül kel, és még visszaalszik nyolcig.

 

Elkényeztet a sors, komolyan, iszonyú szerencsés vagyok, hogy három ilyen csudaklassz kölyköm van. :-))

befejezem az ömlengést, de ez most kikívánkozott :-DDD

Címkék: triumvirátus  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr60469200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viv 2008.05.15. 15:54:08

jó ezt látni/olvasni! :))

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2008.05.16. 07:46:17

És ez így igaz. Valóban csudaszépek!
süti beállítások módosítása