2008.05.14. 21:59| Szerző: Chipie

Vajon melyik jobb, a véridegesítő vezérmártír anyós, aki üngyülibüngyülizik a gyerekekkel, és atomgagyi kínai szarokkal látja el kis családunkat, viszont totál megbízható, és ha szükség van rá, kapát-kaszát eldobva jön, vagy a szuperjófej, laza és vagány nagyapa, aki viszont anyu halála óta megbuggyant, és néha-néha felbukkan, amikor a csaja éppen engedi, akkor viszont háváj és habzsidőzsi?

Normális nagyszülőket akarok!

Címkék: személyes  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr58469165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSR bloggerina · http://csr-ff.blog.hu/ 2008.05.15. 18:33:50

ó, édes szivem, hát ezt meg tudom érteni :-(

de miből gondolod, hogy egyik rémnagyszülő sem olvassa a blogodat?? nem lehet, hogy a neten ólálkodó jóindulatú barátnők megsúgták nekik?

Chipie 2008.05.15. 21:59:11

áá, anyós be se tud kapcsolni számítógépet, a mobiltelefonján a mai napig nem érti, hogy hogy ment bele a pannonos kártya, mikor az siemens :-)))), fingja nincs mi az a blog, meg ilyenek, faterom meg ugyan szokott szgépezni, de csak a nőivel msn-ezik :-)))

de még ha olvassák is, leszarom, ez a felvállalt véleményem. :-)
süti beállítások módosítása