2008.03.21. 11:03| Szerző: Chipie

a szentem, egyre gyakrabban húzza a kis pofiját vigyorgásra, és hiába tudom, hogy ez még nem tudatos, akkor is olvadok :-)

Egyébként az eddigiek alapján ő tűnik a legnyugodtabb gyerekünknek, úgy tűnik ő lesz a szimpatikus, csendes, mosolygós melák pasi, aki után - remélhetőleg - aprófát pisilnek a csajok.

Elképesztő, hogy egy hét alatt is mennyit változott, simul ki a pofija, kezd kilátni a fejéből, figyeli az arcomat, egyre többet nézelődik, már nincs öregapókeze, leesett a köldökcsonkja, és - emeli a fejét banyek, hason fekve simán felemeli derékszögben, meg átfordítja egyik oldalról a másikra, nagyon erős kiscsávó, a tesói ennyi idősen még fullos rongybabák voltak, ő meg simán ellöki magát. Zsebrambó . :-)

 

Viszont ő is csinálja azt a vércukiságot, hogy amikor éhes és végre megkapja a hőn áhított cicit, elkezdi kapkodni a fejét jobbra-balra, majd egy hirtelen lecsapó mozdulattal egy fejrándítással elkapja az áldozatot, mint sas az őzikét, halálosan vicces :-)

Címkék: gergő  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr45390592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása