2012.10.26. 09:28| Szerző: Chipie

Üdítő színfolt a családunkban, mert tényleg minden szőke nős vicc róla szól, persze mindeközben imádnivaló, és annyira aranyos, és szép és kedves, hogy mindenki mosolyog, aki ránéz, de attól még én élek vele, és én asszisztálom végig a mindennapokat, amikor pl. a kérsz-e kalácsot kérdésre igennel válaszol, a kérsz-e rá lekvárt kérdésre is, majd miután elékerül a kalács meg a lekvár, elkezdi enni, majd pár perc múlva egyszercsak ránéz a tányérjára, és őszinte meglepetéssel a hangjában megkérdezi: Ez miii?

SAM_9592.JPG

Meg amikor lehorzsolja a térdét, de nem szól, mert úgy gondolja,hogy egyedül is meg tudja oldani a helyzetet, előveszi a kötszeres dobozkát, kivesz belőle egy olyan ragtapaszt, ami egy hosszabb csíkból áll, és amiből tetszés szerinti méretet lehet nyesni ollóval, és fogja, és ollóval kettévágja a ragtapaszcsíkot HOSSZÁBAN vazeg, majd a fél ragtapaszt beleragasztja a sebe kellős közepébe, és elégedetten ráveszi a harisnyát, hogy én meg este kapjak szívszélhűdést, amikor vetkőzik, és meglátom a sebbe belegyűrt fél ragtapaszt, és természetesen fél nap alatt jól belekötött, és persze muszáj leszedni, ami fél óra sírást eredményez, váá.

lujzi.JPG

meg amikor gyanúsan rövid ideig tartó fogmosás után megkérem őket este, hogy jöjjenek csak oda és leheljenek rám, hogy csekkoljam, fogkrém-szaga van-e a szájuknak, mire a nő odajön, és belelehel a FÜLEMBE :-))) , meg az olyasmi párbeszédekre, hogy anya, anya, anya, elmondjam, mi volt az ebéd az oviban? Persze, mondd! Nem emlékszem!   .....és én meg ne verjem a fejem a falba :-D

De eközben persze meg kell zabálni, most hogy beteg volt, több éjszakát is köztünk töltött, és így alkalmunk nyílt végighallgatni, ahogy álmában jóízűen, csámcsogva eszik, szuszog, csattogtatja a fogát, majd megszólal: KATICA! , meg ilyeneket bír mondani, hogy Anya, ez az én hibácskám volt! :-D

Címkék: lujzibujzi szájak  |   | 10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr474870978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kisterdszeli 2012.10.26. 12:41:39

Imadnivalo! De elhiszem, hogy neha az oruletbe kerget. :-)

2012.10.26. 17:47:32

Ez kész :-DDDDD
Majd NAGYON jól kell férjhez adni!
(Nekem is van egy ilyesmi szőkém, át tudom érezni a helyzetet).
Gabi, Berlinből

BPanka 2012.10.26. 21:29:03

Nem rendszeres, de régóta vissza-visszatérő olvasód vagyok, most úgy fél éve nem jártam itt, de bepótoltam becsülettel a lemaradásomat. Most nem csak erre a posztra, hanem úgy általában kommentelném, hogy nagyon élvezetes olvasmány a blog, és ami még ennél is fontosabb, hogy igazán jó lehet nálatok gyereknek lenni - de most sajnos be kell csuknom ezt az oldalt, mert komolyan mindjárt megszülöm itt a harmadikat a sok röhögéstől, pedig még nem ma terveztem. :-D
(Amúgy jöhet már, terminusban vagyunk, csak még van pár dolgom - de talán akkor néhány nap múlva visszanézek megint - soha rosszabb szülésindítást. :-))
Egyébként nekem két lányom van és napokon belül három lesz. Nálunk a nagy épp ilyen tündérlelkű, elvarázsolt jószág, mint a ti Lujzitok, egyszerre kell imádni és behalni a hasonló megnyilvánulásaitól egy nap százszor, a kicsi egy nőbe ültetett férfiagy, mondjuk az sem egyszerű... :-D Kíváncsian várom, hogy a harmadik majd mivel színesíti az életünket. :-)
Köszi az élményt, nagyon feldobta a mai estémet a "veletek" töltött pár perc. :-)

Maczy 2012.11.01. 19:49:53

Jajistenem, jajistenem :DDD Látom a jövőmet, mert Bori ugye néha szőke, de azért alapvetően nem olyan nagyon, viszont Janka... nem tudom, mennyire lesz szőke, de az édibédi elvarázsoltsága totál látszik már most is, hát kemény lesz :)

Kisterdszeli 2012.11.20. 08:18:01

Remelem, minden rendben Nalatok? Elkezdtem olvasgatni a regi beirasokat, mindig ugy felviditanak. :-)

manner 2013.03.09. 23:03:13

Szia Chipie, olyan kár, hogy ilyen ritkán írsz! Remélem, minden okés nálatok!

JanCsi 2013.04.09. 20:11:12

Régen írtál, adj hírt!

manner 2013.06.13. 01:17:22

hahó, jársz még erre?

JanCsi 2013.08.31. 22:50:45

Úgy fáj, hogy már nem írsz, hogy bánatomban 800 km-nyire költöztünk :(

misspony 2013.11.03. 17:30:42

Egy éve is elmúlt hogy nem írtál.....
Adj hírt, én hűségesen kitartok!
süti beállítások módosítása