2010.11.12. 00:42| Szerző: Chipie

Mostanában annyit rajzolnak a kölykök hálistennek, hogy alig győzzük papírral-ceruzával, elképesztőek, ma is hazajöttünk edzésről, levetkőztek, leültek az asztalhoz, és vacsoráig rajzoltak, mint az őrültek :-)))

Lujzi továbbra is elképesztő, imádom a rajzait egyszerűen, zseniális a csaj, annyira szürreális időnként, és minden rajzán minden vonalnak jelentése van :-)

Ez itt például egy zsiráfanyuka, alatta a tojásai (nem röhög!), amiből épp kelnek ki a kiszsiráfok, az első háromnak még ott van a tojáshéj a fején, de az anyukájuk majd mindjárt leszedegeti róluk. Igen, elmondtuk már neki többször, hogy a zsiráfok nem tojásból kelnek ki, de leszarja, mert szerinte igen. :-)

Ennél jobban csak Pömpöllér pszichonyulát imádom, aki egy amúgy is totálisan pszichedelikus rajzon szerepel, amin van táncoló paradicsom, repülő szeder, cseresznyetestvérek, szőlőkarórázó  lábas ceruza, és az ominózus nyúl a jobbszélen, kezében egy geometrikus sárgarépával, magyarázat nincs, de imádom :-)

 

 

Ez itt Lujzi rajza, amin én vagyok, és ő, mindenki tulipánnal :-)

Pömpöllér amúgy mostanában megint Star Wars mániás, úgyhogy tízből hét-nyolc rajza ilyesmi, nekem nagyon tetszenek, tök mozgalmasak, órákat tud róluk mesélni, aki ért hozzá, felismeri rajta a különböző űrhajótípusokat meg a droid-vezérlő központot, a legnagyobb kedvencem viszont akkor is a lap alján lévő két kis gombóc, amik valami kis űrhajók, amiket éppen lelőnek, és az a kis nyeles izé két pöttyel, ami kijön belőlük, az igazából egy felirat, ugyanis éppen eltalálták őket, és azt mondják erre meglepett hangsúllyal: o-ó! :-D

 

 

Ez tegnapi Lujzi-kedvenc, 2 perc alatt rajzolta meg, imádom rajta a hegyeket meg a hidat meg mindent

és a végére hagytam a legnagyobb tutiságot, amin az apjával együtt asztalra borulva röhögtünk :-)) ez itt kérem szépen egy csigapár, egy lány és egy fiúcsiga, kéretik megfigyelni a nyeles-szempillás szemet, illetve a fiúcsiga borostáit, váháháhááááá, kész vagyok a nőtől :-)))

 

Címkék: rajz pömpöllér lujzibujzi  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr342442921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Check 2010.11.12. 08:14:17

Húúú! Ez a hegyes-hidas, olyan, mint egy Klee rajz!
Viszont a csigafiú a csigalány fenekét lesi, nemdebár? :D
És persze Star Wars rulez!

V. Olga 2010.11.14. 03:04:22

Lujzi szuperjól rajzol, sztem bőven a korát meghaladva nyomja a szinezést is meg a részleteket is.

Maczy 2010.11.17. 08:51:37

Hát banyek, nem semmik :)))) Lujzi hihetetlenül ügyes, mondjuk ilyen genetikai támogatással azért könnyű :) (most éppen nálunk is dúl a rajzőrület, néha már értelmezni is tudom a látottakat :) )
süti beállítások módosítása