2009.04.25. 08:52| Szerző: Chipie

Minden jó. :-D

Bővebben kifejtve, minden nagyon jó. 

Reggel megetetem a gyerekhadat, felöltöztetem, majd miután Pömpöllér elmotorozott apjával az óvodába, kitárom szélesre az ajtót, és kicsődülünk a kertbe, ahol minden nyílik és illatozik és burjánoz :-), ott megiszom a kávémat, a törpék csatangolnak, homokoznak, rosszalkodnak, aztán elsétálunk a boltba, főzök, általában beesik egy-két barátnő traccsolni. Délután elmegyünk négyre az óvodába, fél hat-hatig ott maradunk,miközben próbálom leimádkozni Pömpöllért a favárból, kiimádkozni Lujzit a homokozóból és lefejteni Gergőt a lábamról, aztán hazafelé eldől a ki-megy-kihez-parti, azaz, hogy az utcánkban lévő három potenciális lehetőség közül hol gyűljön össze a nép biciklizni-borozni, előbbit a gyerekek, utóbbit mi :-)

Este fél nyolckor beordibálom a rettenetesen maszatos és dögfáradt gyereksereget, beléjük tömök valami vacsorát, lesúrolom őket a kádban, majd felviszem őket elájulni :-)

Pömpöllér olyan okos, mint a nap, zseniálisakat rajzol, és nagyon ügyesen esik, tegnapelőtt épp dübörgött le a lejtőn a biciklijével, amikoris kisétált elé a kisgyagya öccse, és már nagyon gyorsan jött, és ki akarta kerülni és sikerült is neki, de közben a bicikilje első kereke belement az árokba, és akkorát de akkorát esett, hogy én azt hittem, megyünk az ügyeletre, mert átfordult, és úgy landolt végül hason csúszva, hogy a bicikli meg a hátán kötött ki, és persze Gergőt is elsodorta az esés lendülete, és ő meg felharapta a száját, folyt a vére, jó volt :-) És az is, hogy senkinek semmi baja nem lett, mindkettő sírt egy ötpercet, aztán mentek tovább.

Gergelem, vagyis Hihetetlen Hulk szókincse elképesztő száz százalékos ugráson ment keresztül, az eddigi HAMM-hoz becsatlakozott az AGGYÁ! és végül is ezzel a kettővel már akár a dzsungelben is elboldogul, ja, illetve van még egy hangja, amivel a cicát jelöli, egy elnyújtott SSSZZZ. :-) És ő is olyan okos, mint a nap, utánozza a testvéreit, de rettenetesen, fogat mos, próbál öltözni, pohárból iszogat, mindent ellop, és hihetetlenül és véresen huncut és aranyos, úgyhogy hiába csapkodja őket folyamatosan, a tesói is imádják, pont ma reggel volt érzelmi rohama a Pömpöllérnek, mert átjött közénk reggel, és persze a Gergő már ott aludt, mert ő még hajnalban átkerült, és ahogy felébredt és kinyitotta a szemét és meglátta a bátyját, abban a pillanatban már mosolygott az egész gyerek, a hajától a kislábujjáig, és simogatták egymást, és Pömpöllérből kibukott tök spontán, hogy anya, de jó, hogy pont ilyen kisbabát szültél nekünk!

Én is imádom, annak ellenére, hogy valamelyik nap majdnem kinyírt a saját napszemüvegemmel, azt játszottuk ugyanis, hogy ültem előtte, felvettem a napszemcsót, ő meg levette a fejemről, és nagyokat kacagott az örömtől, hogy még mindig két szemem van, majd úgy a tizenhatodik ilyen akciónál, Hihetetlen Hulk egyszercsak lerántotta a szemüveget, és azzal a lendülettel a szárát tövig döfte a jobb orrlukamba, de úgy, hogy azt hittem ottpusztulok :-))))) Itt tartunk. Kinyír az egyéves egy műanyag szemüvegkerettel. Ez van. :-D

Lujzi meg továbbra is Lujzi, azaz édes, szép, nyávogós, és betegesen féltékeny, de ez megér majd egy külön posztot este, amikor majd hozok képeket is!

Címkék: triumvirátus  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr841085219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.04.25. 11:45:22

Óóóóó, de jó volt ezt olvasni! :D

modoc 2009.04.27. 09:21:02

Jujjjjj, kérlek kérlek, áruld el hol lehet olyan X aktás pólót kapni, mer a Zuram elájulna a gyönyörtől ha egy ilyennel lepném meg. :D
süti beállítások módosítása