2009.03.06. 11:57| Szerző: Chipie

Könnyen elképzelhető, hogy záros határidőn belül már csak egy gyereket kell pelenkáznom, ugyanis a lánylény eldöntötte, hogy márpedig ő ovis lesz, és nagylány, és vécébe fog pisilni, amiben valószínűleg elég nagy szerepet játszott az a három csomag bugyi, amit az apja vett neki a múltkor, és amikben két napja gyönyörködik, mert ugyan nem hercegnősek (ember állítja, félóráig keresgélt, mire össze bírt olyanokat kaparni, amiken egy darab rohadék barbie vagy hercegnő sem nyomult), de nagyon helyes kis szívecskések meg kockásak, meg egyáltalán, BUGYIK!

Úgyhogy most kitört a bugyiláz, esélyesek vagyunk egy jó kis megfázásra, ugyanis a nő nem hajlandó semmit rávenni a Bugyira, mert akkor nem látszik,  így dupla zokniban, pólóban és bugyiban parádézik egész nap, a vécébe/bugyiba pisilés aránya egyelőre 50-50 %, reggel lejön, az az első szava, hogy kéjem a codaszép bugyiiiiiiit! és onnantól nincs megállás. Hú, mennem is kell mosni, mert most pisilte össze az utolsót a csomagból :-D

De nagyon büszkék vagyunk rá. :-D

 

 

Természetesen a fejlődésben a legkisebb se akar lemaradni, így ő most újfent nekilátott a fognövesztésnek, nagyon szenved szegénykém, nyálzik, taknyozik, nyűglődik, de elég eredményesen növeszti az új fogakat, bár némileg érdekes helyen, ugye kint van már nyolc foga, alul-felül négy, és most az újakat nem melléjük növeszti, hanem 1-1 hely kihagyásával, azaz most éppen a felső négyesei vannak félig kint, miközben a hármasoknak még se híre se hamva, viccesen fog kinézni, az tuti :-)

És nagyon komolyan rosszalkodik továbbra is, kezd elég komoly plezúrgyűjteménye lenni, lehozom reggel hatkor, és hétre már leesett a kissámliról, a fotelről, és egy karton ásványvízről, kiborította mindkét szemetest, és beledugott pár legót a számítógépbe, és még nem ittam kávét :-D

de ezzel együtt nagyon imádnivaló kis bernáthegyi, (tényleg olyan, lapátkeze van, majdnem akkora lába, mint a Lujzinak és nyálzik :-), és olyan okos, hogy az apja már egész komoly teóriákat dolgozott ki magában arról, hogy valószínűleg nem véletlen, hogy a magyar népmesékben - amelyeknek tudvalevőleg van valóságalapjuk - mindig a legkisebb, a harmadik gyerek a legokosabb, legügyesebb, ő nyeri el a királylányt meg mindent. Így legyen :-)

 

(P.S: miért ennyire pasik a pasik már kicsinek is? Gergő, ha sikerül megkaparintania a távirányítót, AZONNAL vmelyik sportcsatornára kapcsol, és úgy a hatodik alkalom után kezdem azt hinni, hogy nem véletlen, ahogyan az sem, hogy újabban CSAK úgy alszik el, hogy ha mellette fekszem oldalt, ő kényelmes hanyattfekvésben, keresztberakott lábbal (frankón!), egyik kezével lazán markolja a cumisüveget, a másikat meg könyékig belemártja a pólómba és markolássza a mellemet. :-D ó anyám

Címkék: gergő lujzibujzi  |   | 9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr12985079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimoid 2009.03.06. 13:57:39

Pömpöllérnél is okosabb lesz? Úristen!
Esetleg az nem megy Lujzinál, hogy bugyi, rá valami nadrág vagy harisnya, és arra még egy bugyi, hogy látsszon is? Tudom, akkor három összepisilt réteget kell lehántani róla napi négyszer. :)

Chipie 2009.03.06. 14:01:46

Így is térdig járunk az összepisilt cuccban, ez a kedvenc időszakom mosóporilag :-DD

Magdaleha · http://magdaleha.freeblog.hu/ 2009.03.06. 15:12:30

Hello, jöttem megmentőseregként! :-)
Most vasárnap vettem enyém leányzónak hercegnős bugyikat! /tesco, disney márkájú, 1900 Ft/5 db/. Természetesen akkor még nem gondoltam bele, hogy ez mekkora lépés a hercegnőség szempontjából, ugyanis a méretében csak ez volt. Azóta a menyasszonyok el vannak felejtve, de Csipkerózsika, és Hófehérke rulez! /és természetesen az addig megfelelőnek talált szívecskés, és pöttyös bugyik háttérbe szorultak erősen... :-D

Chipie 2009.03.06. 15:37:55

hehe :-)
átveszem őket kilóra :-D

Csíkospulcsi 2009.03.06. 15:43:32

Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, hogy Gergő csinálja jól, vagyis a szemfogak később jönnek ki, mint az őrlők (legalábbis a négyesek után).
Bár, a fogaknál nem lehet tudni, a nagyobb fiamnak már mind kint volt, mikor az egyik oldalon az egyes és a kettes között megjelent még egy, szóval most 21 foga van.
Remélem Lujzi hamar ráérez, hogy mennyire frankó nem bugyiba pisilni (rózsaszín bili nem jön be, vagy valami hasonló?), és nem fulladtok bele a pisis cuccokba!
Szép hétvégét!

csehlencse 2009.03.06. 18:00:17

"a szemfogak előbb jönnek ki, mint az őrlők"
Pontosan, ezt a szakirodalom mellett én is megerősíthetem :)), friss tapasztalatom van, a fiam most Karácsonykor növesztette ki a kisőrlőit, a szemfogak helyén meg még csak egy-egy foghíj van.

norkaa 2009.03.06. 23:07:09

asszem sikerült végre újra bejelentkeznem.
szépséges popsijához gratulálok! :)

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.03.06. 23:25:04

Tényleg. Hercegnős bili nincs?

Magdaleha · http://magdaleha.freeblog.hu/ 2009.03.09. 14:12:04

Rózsaszín bili van :-) Amikor a Heimbe kellett bemennünk, mert a lányom állandóan bepisilt, és azt hittem, hogy felfázott, akkor egy rózsaszín ikeás bilit kaptunk.
Chipie: nem kell átvenned, mert meggyőztem, hogy a hercegnők szeretik a virágokat, a szívecskéket, a pillangókat...és a pöttyöket különösen szeretik :-D
süti beállítások módosítása