2009.01.19. 15:13| Szerző: Chipie

nagyon okos és nagyon ügyes, olyan büszke vagyok rá, hogy ihaj! Most már totálisan kétlábon közlekedik, és bár még durvább hatások, mint pl Gaz Pömpöllér menetszele képesek felborítani, de sitty-sutty lábraáll megint, és megy és megy és megy, kezek lazán ökölbeszorítva a vállak magasságában, mint egy vízhordó pantomimes, és totyog, hihetetlen cuki, és már fel is áll egyedül, és kanyarodni is tud (nem röhög, ez nem is olyan egyszerű, mint azt mi gondoljuk), meg hirtelen visszafordulni, meg apróbb tereptárgyakat átlépni, meg lehajolni és felvenni valamit a földről, és emellett még okos is, a nem szócskát például tökéletesen érti, azt is hogy gyere, pápázik, próbál tapsolni, utánoz, csettintget a nyelvével, puszira visszacuppog, a múltkor meg majd megzabáltam, annyira aranyos volt, valami maradék főttkrumplit akartam beletuszkolni, és gondoltam, a pempőkkel ellentétben, amikbe nem hagyok neki belemancsolni, ezt hadd gyurmázza, meg próbálja csak meg egyeüdl enni, és nagyon édes volt, mert odanyúlt a tányérhoz, gondolom, várta hogy rászóljak, vagy arrébb húzzam a tányért, ahogy szoktam, de amikor semmi ilyesmi nem történt, meghökkenve rám nézett. Én csak vigyorogtam, mondtam, fiam, ezt mancsolhatod. Mire megint odanyúlt, de csak egy kicsit, olyan próbaszerűen, majd megint leste a fejem, hogy mit szólok. Ezt ígyeljátszottuk még kétszer, majd felfogta, hogy ezt most akkor lehet, és bősz vigyorgások közepette nekiállt alkotni :-)

Lujzival remekül eljátszanak, érdekes, Pömpöllérrel mostanában nem olyan jó a viszony, de Pömpöllérnek úgy általában a világgal nem olyan jó most a viszonya (erről majd később), szóval folyton cipelészi, meg rángatja, meg szekálja, meg idegrohamot kap tőle, és ezt őbabasága annyira nem kultiválja, Lujzival viszont halál jól el tudnak játszani félórákon át, kábé azon a szinten, mint a kölyökmacskák azaz ülnek egymással szemben és röhögnek, meg megpróbálnak egymás szájába tuszkolni nagyobb műanyag játékokat, majd megint röhögnek, majd megpróbálják egymás fülét megharapni, röhögnek, majd Lujzi elbújik a pöttyös labda mögé és onnan ugrál elő, és Gergő mindig meglepődik és kacag, szóval igazán hálás közönség, és nem utolsósorban szemgyönyörködtetőek.

A képen Lujzi éppen Gergő seggével folytat meghitt, vidám beszélgetést. .-D

Címkék: gergő lujzibujzi  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr31888620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.01.19. 16:21:15

Aranyosak lehetnek, elémvarázsolta őket a leírás! :)
süti beállítások módosítása