2008.09.30. 20:38| Szerző: Chipie

Először is, a királylányt megnézte doktorbácsi, a tüdeje tiszta, a torka ronda, esélyesek vagyunk egy torok vagy mandulagyulladásra, holnap megyünk vissza, addig csak lázcsillapítás, de este már csak hőemelkedése volt, drukkolok, hogy éjszaka ne lázasodjon vissza.

A  másik drukkolnivaló holnapra van, ugyanis holnap megy Pömpöllér először úszni az óvodával, ma kapott hercig úszósapkát, gumipapucsot, nagyon várja, én meg nyomom magamban el a rémképeket, miszerint a) Pömpöllér vízbefojtja Áronkát, b) Áronka vízbefojtja Pömpöllért, c) közösen fojtják vízbe az úszómestert, engem meg udvariasan behívnak fogadóórára az oviba és eltanácsolnak még a faluból is :-))

A vertical guy-t, azaz Gergőbergőt pedig előbb-utóbb én fogom agyoncsapni, mert egyszerűen hihetetlen, amit művel, merthogy én alapjáraton rém büszke vagyok rá, hogy ilyen gyorsan fejlődik és ilyen ügyes, de basszus igazán várhatott volna egy kicsit, mert most perpillanat abból áll a napom, hogy őt kapom el, rántom vissza, szedem ki  mindenhonnan, ugyanis a kis szívem rájött, hogy mászni gagyi, kúszni ciki, ücsörögni csak a lúzerek szoktak, hogy a fekvésről ne is beszéljünk, minden normális féléves egyetlen vágya kizárólag az álldogálás, a felkapaszkodás és a felmászás - szerinte. És egyelőre úgy néz ki, csak az izmai fejlődnek, az agyacskája az nem, ezért konkrétan a szálló pihében is próbál megkapaszkodni és felállni, természetesen folyton lepuffan, előrebuccan, eldől, felborul, és természetesen ezek miatt gyakorlatilag kettő percenként kezd el torkaszakadtából üvölteni, ha pedig olyan helyre teszem, ahol nincs kapaszkodó, semmi de semmi, pölö a szőnyeg közepe, akkor totálisan elkeseredve vonyít, ha kézben van, feszeng mint az őrült, hogy azonnal le a földre és felállni, el vagyok képedve. Mozgásfejlődés sux.

Az viszont iszonyú vicces, hogy ekkora pasi is pasi, magyarázza el valaki nekem, miért dübög a tesztoszteron vagy mittudomén melyik férfihormon egy pár hónapos kis csírában, miért van az, hogy Grübedlit per pillanat csak az alábbi tárgyak valamelyikével lehet egy-másfél percre helybenmaradásra bírni: távirányító, telefontöltő vagy bármilyen kábel, bot, kard, vagy bármi, amivel sikeresen fejbebaszarinthatja magát és ezáltal újra üvölthet, mérőszalag, kalapács, mobiltelefon. Ó jee.

Címkék: betegség triumvirátus  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr49689649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LP 2008.10.01. 10:51:23

ó, ez a lány milyen szép és huncut:)

paramami 2008.10.01. 11:13:51

ugye ? :))
komolyan én már néha azt gondolom, hogy nem normális dolog másnak a gyerekét ennyire imádni, mint ahogyan én imádom ezt a Lujzát!!
mert ő kijájlány!! :DD
imádom!
süti beállítások módosítása