2008.09.04. 20:15| Szerző: Chipie

És akkor most, az engem ostromló kiéhezett tömegek pressziójának engedve, következzen egy kis "best of lujzibujzi" összeállítás, a lányomból ugyanis akkora majom lett az elmúlt időszakban, hogy az állatkertbe csak sapkával a fején fogom bevinni, nehogy ottfogják. Maca és cica, pózol és dacol, nyafog és kacag, öltözik és vetkőzik, minden parlagon heverő ruhadarabot ellopkod, a  múltkor a barátnőmék készülődtek a strandra, a nagylány már sírva kereste a bikinialsóját, feltúrták a lakást, eközben az én édes kicsi lányom békésen ült a sarokban, a farmerjára felhúzott, orvul elorozott fényes cuccal és lapított :-), amit meg az evezésen művelt egy szintén ellopott bikinifelsővel, az bealázza az összes szupermodellt. Íme a bikinis portfólió

mindenki engem néz?

akkor megigazítom a dekoltázsom,

ne lessetek

 

divatot teremteni született,

 

 

 

 

majd csókot hintve az őrjöngő tömeg közé, 

 

csábosan elvonul a balszélen.

 

 

Természetesen cow-girlként se piskóta.

 

 

és tud tündér módjára sziesztázni a hintaágyban (majd félálomban lefordulni onnan, és olyat puffanni, mint ökör, de ez már egy másik történet:-)

de a sötét arcát csak most sikerült lelepleznünk! Íme a brutális csokispiskóta-gyilkos minirém, aki először gusztustalanul marcangolva kibelezi áldozatát

 

majd a lelepleződés okozta érzelmi stressztől hirtelen Gáspár Laci és Adolf Hitler szerelemgyerekévé mutálódik, és olyan ocsmányul néz, hogy mi elszaladtunk. :-)

Címkék: lujzibujzi  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr68648739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah 2008.09.04. 21:40:28

Mit szépítsem: bepisiltem a röhögéstől.

Mia · http://malacpuli.freeblog.hu 2008.09.05. 15:17:13

De tényleg rájuk hasonlít XD

LP 2008.09.05. 20:55:11

"előttem félmeztelen nő
barna trikóban földig hajolva"
bocsánat, de ez a versrészlet ugrik be róla:)
és imádom a kétévesek narancsbőrét:) jó lenne, ha csak ilyenhez volna szerencsém
süti beállítások módosítása