2008.08.22. 17:09| Szerző: Chipie

ez a gyerekem. :-)

Erőteljes visszaszámlálás van már az óvodakezdésig, a gyerekem ugyanis megbuggyant, és egész egyszerűen rommá unja magát itthon, bármivel próbálom lekötni a figyelmét, hiába társasozunk, biciklizünk, kardozunk, legózunk, autózunk, mittoménmi, a gyerek csakis és kizárólag az alábbi tevékenységeknek látja értelmét: 1. húgnyüstölés első visításig , 2. anyanyaggatás 3. destruktív, haszontalan, fájdalmas és totálisan értelmetlen hülye sportágak, mint pl a fedettpályás ordítva földön hempergés, a partvissal történő kősziklaverés, kétkezes kukafelborogatás és a százméteres kisautóhajigálás algás gumimedencébe.

Per pillanat egyedüli megoldásnak a plafonról belógatott cápaketrec ígérkezik, de sajnos azt ugyanolyan nehéz beszerezni, mint a fekete kezeslábas guminapozót, vagy a fal tövébe szerelendő ú.n Makarenko-hintát, és hiába kérek már jó pár éve szülinapomra és karácsonyra egyaránt gyermek-altatópisztolyt is, amivel pedig remekül kiélhetném perverz fantáziáimat, amikoris az egymást csépelő, visító és tomboló gyerekkupacba csak belelövök hang nélkül kettőt, és mindkettő egy-egy órára kifekszik és alszik egy jót, én meg nekilátok egy regénynek a kanapén :-D :-D :-D

Címkék: személyes  |   | 15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr12628045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AliceCsodaországban 2008.08.22. 17:42:49

Nem vagy egyedül, én imádom a kisunokámat, de már alig várom az ovodakezdést, ez van.

norka 2008.08.22. 17:47:16

I do it myyyyyyyyy waaaaaaaay! Irány a lovi. Csók! :)

csibie 2008.08.22. 21:03:41

Nálunk is ez van és a kistesó sem segített neki. Én meg kiabálok és szar anyának érzem magam. :(

És mindig szoptatáskor talál ki egetverő hüyleségeket.

Chipie 2008.08.22. 21:26:28

ne érezd magad szar anyának, sajnos ez a vetélkedő halálunkig menni fog részükről, hogy még figyelmet, még, még, csak nekem, csak engem, csak velem.
Én is néha azt érzem, hogy hú de elbaszok valamit, hogy ennyire unja magát a gyerek, de aztán megnyugtat, hogy egy-két kivételtől eltekintve a legtöbb gyerek augusztus végére már megelégeli az otthonlétet, és akármelyik barátnőmmel beszélek, mind a szívlapátot fontolgatja és a centit vagdossa ovi-iskolakezdésig :-D

csibie 2008.08.22. 21:28:44

Hát pedig képzeld valamelyik nap neked akartam írni, hogy mondd meg a tutit mit csinálok szarul, mert a blogod alapján olyan klasszul csinálod hárommal. Én meg nagyon kezdő (béna) két gyerekes anyukának érzem magam.

napocska 74 2008.08.22. 21:33:43

kitartás!!! felnőnek és mennek maguktól otthonról. utána meg óbégatunk,h miért nincsenek itthon sosem :DD

Chipie 2008.08.22. 21:35:40

egyre jobb lesz, hidd el, össze kell rázódni, mi is most kezdünk alakulni, mos thogy gergőmalac már interaktív meg kúszik, meg alszik, azért idáig voltak horrorok, főleg éjszaka. Meg aztán minden gyerek másképp reagál ugye a kistesó-projektre, aki vadóc, mint az enyém, az még vadócabb lesz és felrúg bárkit, aki hozzászól, aki anyás, mint D, az még jobban belemászik anya seggébe.
Szoptatás közben a legjobb duma: anyaaa, töröld ki a fenekeeeeem!!!

csibie 2008.08.22. 21:46:27

Igen, rendszeresen akkor szarik amikor szoptatok. :)

Hát ha te mondod elhiszem, hogy lesz ez még jobb is. Meg mindig eszembe jut Eszton mondása, hogy az első 6 hetet csak túl kell élni. :)

Gergőd egyébként jó alvó? Milyenek az éjszakáid?

Chipie 2008.08.22. 21:50:41

Gergő tök szar alvó, ami elég meglepő a két szuperül alvó nagyobb után, akik hat hetesen este nyolctól reggel nyolcig nyikk nélkül aludtak, ehhez képest mostanában úgy van, hogy egy héten három éjszakát alszik át a malacka este 7-8 körültől reggel 7-8ig, a többin pedig egyszer felkel és táplálkozni óhajt úgy hajnali 3 körül, merthogy szegénykém olyan sovány :-DDDDD

tényleg kitartás, hamarosan jön majd egy hullámhegy, ami tart egy darabig, aztán újra elromlik vmi, aztán abból is kimásztok és megint egyre jobb, aztán megint egy kicsit vissza vmi miatt, és így tovább és így tovább. Pár hónap, és D. tud majd bohóckodni a törpicsekkel, és onnantól imádni fogja és röhögteti ezerrel, legalábbis nálunk ez megy, mindjárt rakok fel egy zseniális fotót!

csibie 2008.08.22. 21:54:16

Hát ha csak enni kel fel és visszaalszik az nem olyan rossz.

Tegyél fel közös képet, azok mindig olyan jók!

paramami 2008.08.22. 22:10:56

csibie ne csináld!!!
egyáltalán nem vagy szar anya, de egy ilyen 4 évest basszus sehogy nem lehet kielégíteni én már gyanítom :)
az enyém is már halálra unja magát és non-stop nyávog a tesóját vagy engem cseszeget.
én is már vágom a centit :DD
de belerázódtok hamarosan, hidd el!!
lehet, hogy nem 6 hét múlva fog minden egy csapásra megváltozni, de hamarosan!!!
én inkább Ákost sajnálom, hogy alig tudok vele játszani valamit, szóval inkább majd D-t kell félteni a kistesótól :D
bár nem mindenki ilyen cseszegetőgép, mint Marci.
a lényeg: NEM VAGY SZAR ANYA!
és Chipie se az és én se , háháhá
de menjenek már oviba bakker :DDDDD

ehbien 2008.08.22. 23:10:55

Meg isibe, izibe.

Chipie 2008.08.22. 23:13:27

:-))))))))))
na jöhet a gyivi most már :-)
a gyerek amúgy is éget folyton, bárkivel találkozunk, fennhangon közli vele, hogy ez itt a mi kisbabánk, gergőnek hívják, öt hónapos és tíz kiló, és amikor anya főz, le szokott ugrani a kanapéról (ami egyszer valóban megtörtént, de a "szokott" erre kicsit erős kifejezés nekem :-)))

hawah 2008.08.23. 14:59:17

:D :D :D
Istenem, de jó nektek, nem is hiszitek, hogy irígykedem!

"ne érezd magad szar anyának, sajnos ez a vetélkedő halálunkig menni fog részükről, hogy még figyelmet, még, még, csak nekem, csak engem, csak velem."
- Egy idő után pedig megfordul a dolog, én szeretném, ha foglalkoznának velem, látnám őket, beszélhetnék velük! :)

"felnőnek és mennek maguktól otthonról. utána meg óbégatunk,h miért nincsenek itthon sosem :DD " - Így van ez napocska, pontosan így. Azt sem tudom, melyik táján vannak a világnak, engem meg besző a pók!

napocska 74 2008.08.23. 21:15:13

az a baj hawah, hogy az én lányom 9 és fél évesen, ha elmegy 2 hétre akkor már hiányzik a hülye hisztijével együtt.
süti beállítások módosítása