2008.08.09. 21:08| Szerző: Chipie

na úgylátszik a mai nap az ilyen cuki beírásos, szóval az a lényeg, hogy imádom a lányomat, és rém boldog vagyok az összes idegtépő nyávogása ellenére, hogy a két fiú mellett összehoztunk egy ilyen szépséges kis nőt, annyira más mint a fiúk, annyira empatikus, békés, nyugis, szöszölős, emlékszem hogy meglepődtem, amikor őt fürdettem babakorában, mert Géza úgy fürdött - jelzem Gergő dettó ugyanezt csinálja - hogy mire végeztünk, gyakorlatilag a tökömről is habos víz csöpögött, keze-lába járt mint a cséphadaró, forrt a víz körülötte, vetődött, csapkodott, nyelte a vizet, ő is, én is, szóval kész cirkusz volt. ehhez képest Lujzibujzi beült a kádba, és elmélyülten piszkálgatta két ujjal a habot hosszú negyedórákon át. :-)

És bár a bátyja a fullfavorit a kismalacnál, azért Lujzi is gyűjti a pirospontokat, például Gergő imádja a haját, hogy szőke meg loknis, és ahogy teheti, két kézzel elkapja és a gyönyörűségtől sikongatva marcangolja, Lujzi meg ilyenkor némán tűr, illetve finoman csápol felém, hogy szabadítsam ki, eszébe se jut ordítani. Bezzeg ha a bátyja nyúlna a hajához......:-)

És a legújabb, mióta Gergő négykézlábas-fekvőtámaszos csávó lett, azóta rendszeresen mellé telepedik, és mesét olvas neki, olyan édesek. :-D

Címkék: gergő lujzibujzi  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr35608533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2008.08.10. 07:58:31

:) Hiába no, a nő, az csak nő! :) Szuper sikerült gyerekeid vannak! A fiúk igazi "csávók", a lány pedig ízig-vérig nő. Így kell ezt csinálni! :)
süti beállítások módosítása