2008.07.23. 15:20| Szerző: Chipie

Gergő ma rátámadt a bátyjára, a cél egyértelműen az alfahím trónfosztása, és a családon belüli uralom átvétele volt. Először sátáni kacaj kíséretében megpróbálta egyesével letördösni a báty ujjait

 

majd mikor ezirányú igyekezete sikertelennek bizonyult, megpróbálta egészben begyömöszölni a némileg meglepődött ellenséget a szájába és felfalni szőröstül-bőröstül.

Ámde csúfos kudarc lett a vége ennek is, és amikor a Főellenség egyszerűen és szimplán röhögőgörcsöt kapott tőle, Gergő vérig sértődött és azóta is a bosszú eszközein tépelődve pofozgatja a csillagos hasú gumimacskát a járókában.

(egyébként meg továbbra is halálos, ahogy ez a két kiskrapek szereti egymást, a jövő horizontján aggasztó fekete, együttesen elkövetett gazemberség-felhők kezdenek feltünedezni, a levegőben viharszag terjeng. :-)

Címkék: gergő pömpöllér  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr47581875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norka 2008.07.23. 21:50:22

A negyediket majd lécci másik apától, ezek olyan egyformán kékszeműen zsiványak!!!!!
süti beállítások módosítása