2008.06.24. 22:13| Szerző: Chipie

Édes kicsi lánykám ma akkorát borult a kismotorjával a lejtőn, hogy előreesett a motor elé, és a száján landolt. Csóribogárból ömlött a vér, és akkora a felső ajka, mintha Angelina Joliet szájon kenték volna egy péklapáttal, mielőtt felkeni a lila rúzst :-( És az egyik fogánál elég nagy bevérzés van belül a szájpadlása felé, és a fog tetejénél is szivárog a vér, biztassatok, hogy nem fog kiesni, elszürkülni, elhalni, stb a foga.......szegény kicsi, annyira sírt és tőle teljesen szokatlan módon szótlan volt egész este, nagyon hiányzott a kis csicsergése. :-(

Címkék: lujzibujzi  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr9537901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah 2008.06.25. 07:45:01

Jobbulást nektek. Ne izgulj: nekem kétszer sikerült kifordíttatnom a felső fogsorom elejét zuhanásokkal gyermekkoromban, úgy nyomkodták meg csavarták vissza őket a kórházban és megvannak, immáron ötven éve harapom az almát velük!

norka 2008.06.25. 21:15:40

uuuuuuuuuuu.
azért mutasd meg egy fogorvosnak, és NE a kiss annamáriának, szerintem.

norka 2008.06.25. 21:20:35

Most jut eszembe, nekünk volt egy hasonló, majd nézd meg a blogunkban a képet. Csak sharingként írom :)

elejétnemíromle.hu/weblog/?p=1013

paramami 2008.06.25. 21:40:18

jaj jis drágám! és milyen arcot vág már :) imádom!!
semmi baj nem lesz, nem fog elszürkülni, meg kiesni, meg semmi!
tudod, szakértő vagyok :))
Ákos egyszer ugyanígy végig szántotta a betont és 4x ekkora volt a szája és neki is meglazult, de neki nem esett ki.
tudod, Marcinak is csak azért mert : 1. szopja az ujját és a meglazult fog, sosem tudott rendesen visszacövekelni :)
2. kb hetente esett rá, nem vicc!
jobbulást neki!!!
ma már jobb volt ?


én utólagos engedelmeddel, bizony lecsesztem Ákost, mert szerintem nagyon tapló dolog volt / telefon/, és meg kell tanulnia, hogy ilyet nem szabad csinálni.
persze volt nagy sírás meg jaj én nagyon nem akartam és jaj bocsánat meg minden.
de nekem ez tök új, hogy ilyen is tud lenni.
márpedig én nem szeretném, ha ilyen kis tökfej lenne.
na, bocs az offért, vagy mi :)

Samu mama 2008.06.27. 15:27:12


Sztem menjetek el feltétlenül gyerekfogorvoshoz, ha kivitelezhetővé válik. Sári novemberben a Tesóban lefejelte, azaz leszájazta a vasállványt, ömlött a vér, mozgott a foga, irány a jó öreg Szentkirály utcai fogorvosi ügyelet, de azt mondták, megmarad, hát reméljük. Mikor 3 nap múlva elvittük még1x, már szinte nem is mozgott a foga. A doki elmondása szerint akkor sérülhet a gyökér, ha bemegy a fog az ínyébe teljesen, lényeg, hogy az ne sérüljön és akkor okés, nem lesz gond.
Jobbulást Lujzilánynak!!!! :-(

csibie 2008.06.28. 18:59:29

A Bimbó úton van egy gyerekfogorvos (írt is valami könyvet a 80-as években gyerekeknek) neki mutassátok meg. Mi is hozzá vittük D-t. Neki beszürkült kicsit, de alig észrevehető. A lényeg: 1 hétig csak lájtosan rágjon, ha lehet egyáltalán nem. Utána fokozatosan egyre keményebbeket.
Puszi kismacának!
süti beállítások módosítása