2008.06.13. 06:01| Szerző: Chipie

Kismelák ma 3 hónapos, és egy igazi tündérbogár. Igazából itthon érzi csak jól magát, mminden napi kimozdulást, bevásárlást, óvodába jövés-mnést az ő alvásaihoz kell igazítanom, mert ha nem így van, ordít. Hazaérkezünk, az ordításnak vége, és megint nyugodt és mosolygós. Halak a horoszkópja, úgyhogy esélyesen azért ilyen kis szenzitív.

Hogy hol is tartunk? Nyolc kiló körül van a szentem, 74-es ruhákat hord, szépen emeli és tartja a fejét, a fölé lógatott játékokat lelkesen csépeli és gyűrögeti, nézegeti a kezét, szereti a piros színt - a piros zsíráfos ágyneműjére képes percekig bárgyún vigyorogni, imádja az éneklést, a hintáztatást, a fürdést kiváltképp - darnyi tamást megszégyenítő rúgkapálásba kezd a kádban, majd kiugrik a kezemből, és körberöhögi a fejét - igazából egy vödör vízben kéne tartani egész nap, semmi gondja nem lenne :-)

Éjszaka 8-9 között alszik el, és 5-6 között ébred, ha ez inkább 5, akkor esélyes egy visszaalvás, ha 6, akkor buktam a reggeli visszaszundit :-))) Szókincse terebélyesedik, van olyan, hogy EJ!, HEÖ és GÖ, valamint az angol ÁJ, (I)illetve a francia KÖ (que) is szerepel a listán, ebből is látszik a multikulturális nevelés hatása :-DDD

Utálja a hangos zajokat, a legósdobozt pl száműznöm kellett - hálistennek a nagy utcagyerekeskedésben nem hiányolják - mert a kiboruló kockák hangjától Gergő is kiborul, először legörbíti a száját, majd olyan üvöltésbe kezd, hogy lemállik a vakolat. :-)

Címkék: gergő  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr65517636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ehbien 2008.06.13. 08:03:40

Tiszta apja! Bár őt még üvölteni nem láttam :-)

vkorsi 2008.06.13. 19:59:01

:) tündéri :)

van nekem egy lányom, vasárnap lesz 1 éves, 8kg és 74es ruhát most kezdtük :)

paramami 2008.06.14. 10:57:30

döbbenetes, hogy mennyire hasonlít az apjára!!
:)
és hihetetlen méretei vannak
édes nagyon!!
alig várom, hogy lássam!!
süti beállítások módosítása