2007.11.03. 08:59| Szerző: Chipie

Kezdek ráunni a fórumozásra, pedig már több mint 3 éve beszélgetek emberekkel, többükkel baráti viszony is kialakult, hiányoznak, ha nem nézek be mindennap.

De ami a nyilvános fórumok előnye, hogy bárki szabadon beírhat és elmondhatja a véleményét, az a hátránya is, amikor például felbukkan egy önmagát vállaló pedofil a szülői munkaközösségben, és nem lehet lelövetni, kimoderáltatni, agyonveretni, kiheréltetni, mert nem írta le konkrétan azt a mondatot, hogy húúú, de megkefélném azt a szexi kis hároméves seggét a fiacskádnak, hanem cseverészni akar, miközben más topikokon nyíltan felvállalja hogy pedofil, és ugyan állítása szerint juj és fuj és gyógyulni akar, valójában magamutogatni és haverokat gyűjteni, aik hasonló elmebajjal néznek szembe nap mint nap. Esetleg egy jó kis kép-cserebere? Idenézz, itt egy ötéves, de olyan a teste mint egy négyévesé! Mit adsz érte?

Hányingerem van. Én hiszek a toleranciában meg liberálisnak tartom magam, de ezt már nem bírom lenyelni. Gondolom hamarosan a belezős sorozatgyilkosok érdekvédelmi szakszervezete is fel fog bukkanni, és kikérik maguknak hogy csúnyákat gondolunk róluk, mert nekik nehéz gyerekkoruk volt, és joguk van arról beszélgetni, amiről szeretnének. Valami nagyon el van itt csesződve.

Címkék: személyes  |   | 10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr62216794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis Kíváncsi 2007.11.03. 16:50:25

Szia Chipie!

Ronda dolog ez a pedofília. De ha gyógyulni akar, az jó, nem? Honnan tudod, hogy valójában magaamutogatni akar és haverokat gyüjteni?

Chipie 2007.11.03. 17:22:05

Valóban, egy kisgyerekes topik a legtutibb hely egy gyógyulni vágyó pedofil számára...........:-)))
tudom, hogy gonosz és szívtelen vagyok, amiért nem értem meg szeeeegényke lelkivilágát, és a belezős sorozatgyilkosokét sem, és a nekrofilokét sem, és még sok mindenki másét sem, de szerintem ha valóban gyógyulni akarna, nem provokálna összevissza minden olyan helyen, ahol csak felbukkan a pedofília szó bármilyen kontextusban.

Kis Kíváncsi 2007.11.03. 17:42:17

Az ilyenek nem szoktak kisgyerekesek közé menni.

Hogyan provokált? Beszólt, hogy mutassatok gyerekképeket, vagy mi?

wywywy 2007.11.08. 09:27:25

Kis Kíváncsi: akkor ugyan áruld már el, hová szoktak menni az ilyenek? Idősek otthonába?
Basszus a cukrosbácsi sem szól be, hanem édesgeti a gyerekeket.

Kis Kíváncsi 2007.11.10. 14:19:01

Nem biztos, hogy érthető voltam: talán nem az vonzotta oda, hogy kisgyerekesek vannak ott. Mi értelme lenne? Az, hogy földbedöngöljék?

Szerintem más lehet az oka.

Chipie 2007.11.10. 18:46:42

Peersze. Hogyne.

Őszinte megértésre, a kicsi szíve kiöntésére vágyik a kisgyerekes anyukák között, és ha esetleg egy-két fürdős fénykép leesik a szebb kisfiúkról-kislányokról, hát az se olyan baj, majd jóóól becsukja a szemét, mert ő nem is olyan.
Egyébként meg rohadtul nem érdekel, nem vagyok hajlandó beteg lelkű barmok pszichés lábgombájával foglalkozni, találgatás szintjén sem.

Kis Kíváncsi 2007.11.10. 20:35:43

Hát, én nem tennék fel nyílt fórumra fürdős képeket, pont azért, mert bárki láthatja. Azelőtt is bárki láthatta, mielőtt kiborultál.

Még nem válaszoltál arra, hogy hogyan provokált. (Bár tudom, hogy a blog műfaja kiválóan alkalmas a kinyilatkoztatásra.)

Chipie 2007.11.10. 20:54:55

Akkor minek olvasod.
Részemről befejeztem a mélyenérző, gyermekszerető, bájosan naív, kisgyermekes anyukák közé csevegni vágyó pedofil faszfejekről szóló társalgást.
És amint látod, én továbbra is teszek fel képet a fórumba, ha valakinek úgy esik jól, hogy a gennyes fülű háromévesem képére verje ki a farkát, egészségére, nekem ettől se nem jobb, se nem rosszabb, ő meg majd lebizniceli a pszichiáterével.
uff.

Kis Kíváncsi 2007.11.10. 20:59:14

Én a párbeszédet szeretem. Ahhoz olvasni is kell. A kinyilatkoztatás mindig hamis.

ehbien 2007.11.16. 15:53:26

Kis kíváncsi! Akkor párbeszédelj, és olvass igaz dolgokat, a hamisakat pedig hagyd a csudába. Jó? Nem kell ezt olvasnod, ha nem tetszik.
süti beállítások módosítása