2007.09.10. 19:45| Szerző: Chipie

Adva van egy autómániás hároméves, aki megkapja a legtutibb könyvet, ami egy autószerelő műhelyről szól, lehet kihajtani, behajtani, szerepelnek benne olyan szavak mint karosszéria, fúrógép, felni, egyszóval igazi klasszikus, és előolvasás közben egyszercsak harsányan röhögni kezd az én emberem, az egyik oldalon ugyanis az a bájos kis sztori szerepel, miszerint Faszomtudjamilyen kisasszony nekiment a villamosnak, és összetört a kocsija eleje. Nosza elviszi a szerelőhöz, aki több fázisban, illusztrálva megjavítja azt.

És itt jön a tutiság, utolsó kép, megjavított autó, hepiség, és az autó mellett F. kisasszony és a szerelő éppen orbitális smárt váltanak, rendes nyelveset.........

Mire tanít ez a könyv? Hogy ha nincs nálad kápé, szopd le a szerelőt!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr32162073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása