2008.04.15. 17:13| Szerző: Chipie

immáron 1 hónapos vénség, paraméterei: 61 centi és 5800 gramm, azaz kerek egy kilót hízott egy hónap alatt, nőni viszont nem nőtt - ami nem igaz, csak a kórházban másképp mérik a babákat mint a védőnő, ezért van ez mindig így az elején. Szóval óriási és hatalmas, és tök erős, tartja a fejét, igaz, még kicsit bólogatókutyás, de tartja.

És vigyorog :-)

Rám naponta többször, de egy-egy mosolyt elcsíptek már a tesók meg apa is, irtó édes. Mielőtt elmosolyodna, egy-két percig enyhén összeráncolt homlokkal, bandzsítva, elmélyülten koncentrálva figyeli az arcomat, amolyan - hé gecó, láttalak én már valahol? -  típusú arckifejezéssel, majd a fogaskerekek szinte hallhatóan összekapcsolódnak, a tantusz lepottyan, kölökmaci rádöbben, hogy hohó és háhá, hiszen ebből a nagy bólogató lufifejből jön ki valahol a kaja - na és akkor elvigyorodik

 

az első képen azt demonstrálja, milyen az, amikor Supermant éppen felszállás közben találja tarkón a kábítólövedék, a másodikon pedig a faágon sziesztázó, gazellát emésztő leopárdok életébe nyerhetünk röpke betekintést.

:)

                                                     

 

 

 

Címkék: gergő  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr37426838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feketecseri 2008.04.16. 18:03:34

Tüneményes kisbogár.:)

Döby 2008.04.20. 22:21:26

Nagyon kis formás golyóbis!

csehlencse 2008.04.21. 09:27:48

Nagyon édes a kis husibébi! Csúcs ez a pihenő leopárdos párhuzamkép. :DD
süti beállítások módosítása