2012.10.12. 14:55| Szerző: Chipie

A nyár másik hozadéka - ezúttal nekem, hogy elkezdtem olajjal festeni, pedig nagyon tartottam tőle, nem éreztem magam elég profinak hozzá, nekem az olajfestékről mindig Vermeer van Delft meg Rembrandt meg ilyenek ugranak be, nem az én mázolmányaim, de aztán, mivel kalandos úton sikerült az eu által betiltott terpentint is szereznünk, hozzáláttam, és a lópacival, amit Lujzi lóbolond barátnőjének szülinapjára alkottam, egész elégedett vagyok .:-)

Az a baj csak, hogy itthon annyira nem jutok soha hozzá a festéshez, a nyaralóban mindig egy csomót festek, aztán hazajövünk, és itt elsodornak az események, különórák, vacsora, főzés, takarítás, leckeellenőrzés, logopédia-gyakorlás, fürdetés, stb, esti mese, facebook, és hipp-hopp elmegy az este, amikor ilyeneket csinálhatnék, márpedig valahogy rá kéne vennem magam, tekintve hogy hiányzik a dolog. :-D

SAM_0409.JPG

Címkék: személyes festés  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr154834935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.10.18. 14:53:18

Nyihaha. Ez irigylésre méltó.
süti beállítások módosítása