2012.06.13. 08:06| Szerző: Chipie

itt vagyok, itt vagyok, nem akarom abbahagyni a blogot, csak feltorlódtak a dolgok, mint általában amúgy, és mindig akartam írni, meg kaptam a lecseszéseket, hogy valóban elég deprimáló mindig arra nyitni meg a blogomat, hogy haláááááál, szóval na, bocsi mindenkitől :-)))))

Természetesen annyi minden történt, hogy kronológiailag tuti képtelen leszek utolérni magam, írom, ami van, aztán majd ha eszembe jut valami rettenetesen fontos, majd kipótolom :-)

A triumvirátus él és virul, rettenetesen jó fejek, és imádom őket, és csak átlagban hetente kétszer akarom felrúgni az egész bagázst a holdra, a szereposztás alapvetően nem változott, Pömpöllér az eddigieknél még sokkal vagányabb, nagyfiúbb és nyeglébb lett amióta iskolás, Lujzibujzi totál tündérben nyomja, Gergő meg ugyanolyan végletes csávó, azaz ha cuki, akkor annyira cuki, hogy olyan a földön nincs, és mindenki tócsává olvad, ha viszont nem cuki, akkor annyira nemcuki, hogy lehisztizi a falról a vakolatot, és mindenki világgá akar szaladni tőle, én meg állok továbbra is a kör közepén állok és nagyon igyekszem. :-D

2012 03.26 mentés 002.jpg

 

Ilyen cukik szoktak lenni, amúgy mostanában kissé szétvált az egységfront, a két kicsi rengeteget játszik együtt, amíg Pömpöllér, úgyis mint Nagy Iskolás Flegmafej, már nem tud úgy beszállni az ökörségeikbe, ami tök normális, úgyhogy ők most kettesben nyomják, kábé mint a kölyökmacskák, folyton civakodnak, de folyton egymás seggében vannak, teljesen szürreális szerepjátékokba bonyolódnak, és veszekedés után három perccel már fuldokolva röhögnek valamin :-)

Egy tipikus kép, még hogy nincs a családunkban női elnyomattatás! :-) Az aggódóknak üzenem, hogy közben a Lujzi sikítva röhögött, mert éppen egy defektet kapott katica volt, vagy mi, ami nem bírta el a kistigrist, aki a Gergő, akinek a nézése meg priceless :-))) Imádom, amúgy, tegnap elszavalt egy PEFŐTI SÁTOR verset, nem, nem írtam rosszul, így van, Pefőti :-))) és annyira de annyira röhögtünk az apjával, és annyira vissza kellett fojtanunk, mert véresre sértődik, ha kiröhögjük, hogy konkrétan azt hittem, hogy fel fog robbanni a fejem :-D

SAM_8353.jpg

 

Pömpöllér meg teljesen átment sportmenbe, judózik a suliban, elindult Csobánkán egy kölyök focicsapat, és nagy lelkesen jár heti háromszor fociedzésekre, már meccsük is volt, és imádják, most amúgy is teljesen beállt nála az agyhalál a foci EB miatt, gyűjtik a fociskártyákat, csereberélik, és fejből vágják, hogy mittomén Ibrahimovicnak hányas lába van, és hány százalékos a támadása, és meccset kell nézni, és elemezni, annyira cukik amúgy :-)

Íme a focicsapat, középen a golyófejű az enyém :-)

SAM_9459.jpg

és elvitték sakkversenyre, ahol sportszerűségi különdíjat kapott, amit nem feltétlenül tudok értelmezni, de az edzők őt javasolták, ő meg marha boldog volt a miniserlegétől :-))) A sakk diákolimpián meg harmadikok lettek csapatban, úgyhogy erre is büszkülök :-)

SAM_9149.jpg

 

És valahol menetközben nyolcéves is lett, ami egészen hihetetlen és elképesztő. Amúgy totál kész vagyok tőle, hogy milyen okos, a suliban is nagyon szépen hasít, folyékonyan olvas, matekból kiemelkedő, az írása néha egy hányás, és trehány malac, simán szedem ki az iskolatáskájából a belevágott fél uzsonnákat, szóval fúj, de annyira tipikus amúgy. A szerelmi életéről nem fogok írni, egy kommentben írták, hogy nem feltétlenül fog neki később örülni, ha esetleg visszaolvassa, és ez tök igaz, úgyhogy bár regényeket tudnék erről írni, maradjunk annyiban, hogy kitartóan és hűségesen szerelmes, és nagyon-nagyon cuki :-) Na mindjárt jönnek a többiek is, de most ezt elküldöm :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr664583959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.06.13. 09:47:39

Muszáj egyetértenem mickával. :)

Erenya 2012.06.13. 13:37:10

Csak aztán jöjjenek a többiek is! Teljes letargiába estem már nélkületek!

Követelek beszámolót tisztelettel arról is, hogy a suliban hogy alakult a nyugdíjba menni akaró tanítónéni drámája, és arról is, hogy mi lett a Nagymama kutyulimutyulikájával! komolyan, kész, jobbak vagytok, mint a népmese,minden szereplővel tudni akarom, mi történt, imádlak Titeket, nagy nagy üdvrivalgás a visszatérésnek!!!

puszi:
Erenya

cucka 2012.06.13. 14:12:53

hiányoztatok már!

és nekem meg motyival meg mickával kell egyetértenem. :)

JanCsi 2012.06.13. 21:56:27

Made my day. Úgy kellettetek már mint egy falat kenyér! FB-on is hírül adtam ,hogy feltámadtak Pömpöllérék!!!! :-))))))

Még sokat !!! (nemminthaénaktívabbanírnámablogunkat...de nem is ilyen jó! :D)

hala35 2012.06.13. 23:55:15

Há' télleg végre!!! Mindenkivel sorban egyetértek!
Titokban azzal legyezgetem a hiúságomat, hogy az hozott vissza, hogy tegnap nálam betelt a pohár:)! És az sem baj, ha nem:)! Jó hogy itt vagy újra és kész:)!
De el ne tűnj nekem (ill. úgy látom, nekünk) megint ilyen hosszú időre!
Nahát!
Őrület, hogy a srácok mekkorát nőttek!

gerenzso 2012.06.14. 12:29:23

De jóóóóóóóóóó hogy írtál, köszi!:) Welcome back!

Check 2012.07.16. 18:57:16

Na, jól van, hát csak megérte mondogatni, hogy ez már nem állapot, hogy ha kinyitom ezt az oldalt, akkor a "Halál"-lal nézek szembe. Öhöm, böhöm, ezennel tisztelettel visszaszívom, és igazán nagyon örvendek főnixi mivoltodnak! :)))
süti beállítások módosítása