2011.08.02. 16:41| Szerző: Chipie

Persze, hogy a kicsi, annyit röhögünk rajta, hogy elképesztő, igazi büdös gazember, mindig huncut a szeme, mindig valami zsiványságon töri a fejét, és a legnagyobb szidásokat is gyakran elröhögjük, mert hát most mit mondjak egy olyan gyerekre, aki egyszer csak elémpattan egy szál kukiban, fején egy Polifoam márkájú fejpánttal,kezében tollasütővel, mint egy John McEnroe-paródia, és törzsi táncot lejt? :-)

és keresztrejtvényt fejt tudományosan?MInden kockába belerajzolt valamit egyébként, tök vicces volt :-)

és kifogja saját magát :-)

és úgy alapból is egy agyroggyant? :-D

A dumája meg egyszerűen elképesztő, konkrétan elérte azt, amit egy komplett képviselő-testületnek nem sikerült évek alatt: úgy leugatta az apját,hogy az nem tudott mit mondani, történt ugyanis, hogy este bográcsoztunk, elég későn lett kész, már fáradt volt, evett 3 kanálnyit a kajából, majd közölte, hogy köszöni, nem kér többet, és elindult kifelé, mire az apja vicceskedve utánaszólt, hogy mi van, nem finom? Mire megállt, három másodpercig csak állt nekünk háttal, mint a Piedone-filmekben, mielőtt kitör a bunyó, majd megfordult, és leírhatatlan hangnemben, erőteljesen gesztikulálva határozottan közölte: NEM AZT MONDTAM, HOGY NEM FINOM, HANEM HOGY NEM KÉREK TÖBBET!! és megfordult és kiment, és mi hirtelen azt sem tudtuk, sírjunk, vagy röhögjünk, mert úgy a mondat végére simán odahallottuk még, hogy nem kérek többet, köcsög, érted bzmeg? Csak még nincs meg hozzá a szókincse. és hát erre amúgy mi az istent mondhattunk volna? :-)))))))

Nekem is simán odavetette a múltkor, amikor apától kérdezett valamit, és én válaszoltam, hogy NEM TÉGED KÉRDEZTELEK. AZT MONDTAM, APA. TALÁN TE VAGY APA??? és ilyenkor az ember elkezd filózni, hogy most röhögjek, vagy megüssem, vagy mit, mert elképesztő, hogy kis, hároméves csíra, és ilyen stílusa van. :-)))

ja és azzal még nem is büszkültem, hogy még június elején pntosan kettő nap alatt megtanult két keréken biciklizni, és már vérprofin nyomja, hegynek fel, le, kanyarban, minden, elképesztő a csávó. :-)

Címkék: gergő nyaralás szájak  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr953120556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2011.09.02. 21:58:14

Halihó, Chipie, mi van veletek? Hogy teltek az Optimális Gyermek első napjai az iskolában? =)

Judit* 2011.09.03. 21:59:49

Hahó, mizujs Pömpöllérrel és a sulival? Tudom, még éppen csak elkezdődött, de úgy várom, hogy írj!!!
süti beállítások módosítása