2011.02.25. 15:04| Szerző: Chipie

Eszem megáll, már a kiscsíra is olyan stílust kezd kifejleszteni, hogy az ember csak kapkodja a levegőt, a múltkor mondtam neki, hogy most már leraknám, mert olyan nehéz, mint egy zsák krumpli, mire rámnéz, és közli: Haha, vettem a poént, anya! :-D A múltkor meg itt volt a nagymama, és én indultam el a nagyokért az oviba, zsebterrorista megáll a nagymama előtt, kihúzza mind az egy méterét, és leírhatatlan flegmasággal odaveti: Most elmegyek. Te maradj itt. Az űrhajómhoz ne nyúljál. Te menjél főzni.

Nagymama nem kicsit sírt bele a röhögéstől a borsólevesbe :-D

A nagy meg nemes egyszerűséggel közölte, hogy reméli a tanítónénije is olyan strapabíró lesz, mint az óvónénik :-D :-D

Lujzika meg Lujzika, a múltkor apjuk fürdette őket, és kicsit túlnyomta a habfürdőt, ezért egy, a fél kádat beborító, egészen konkrétan segg alakú habhegy alakult ki a kádban, nyilván szétröhögték magukat rajta, majd beleugráltak, tíz perc múlva hallja az én uram, hogy Lujzi zokog a kádban, bemegy megérdeklődni, hogy mi az aktuális dráma, és azt bírja mondani az én kislányom krokodilkönnyeket potyogtatva: Nekem annyira hiányziihiiik Habpopsiiiiihiiiii.!!!!

:-D És csodálkozom, hogy a zuram férfipárti :-D

Címkék: triumvirátus szájak  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr302690045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Check 2011.02.25. 19:49:38

Óh, dehát kinek nem hiányzik egy habpopsi? :D :D :D

JanCsi 2011.03.02. 14:49:28

Boldog névnapot Lujzinak!!!!

Chipie 2011.03.02. 18:24:06

Köszönjük szépen! :-)
süti beállítások módosítása