2010.05.29. 17:16| Szerző: Chipie

Az alábbi online petícióban olvasható zanzásítva, mi zajlott itt az elmúlt hetekben Csobánkán, légyszi olvassátok el, és ha egyetértetek, írjátok alá! Köszönöm! Cserébe ma este megpróbálok írni :-)))

http://www.PetitionOnline.com/oszoly/petition.html

 


Címkék: személyes  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr582040645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jprincess 2010.05.29. 18:29:42

Chipie, Marci vagy egy évet harcolt itt nálunk a turul ellen, ami áll és virul, de legalább sok tapasztalattal gazdagodott. Ha tud segíteni, biztos szívesen.

Check 2010.05.30. 14:58:17

off cúrz, aláírva.
A turul pedig monnyon le!

Mellike 2010.06.16. 18:42:15

Bocsi, hogy beleszólok, de én nem értem ezt a petíciót. Ha az ellen irányul, hogy építési engedély nélkül épült, vagy az ellen, hogy miket, és milyen stílusban mondtak rátok, azt megértem. De értelmezésem szerint nem erről van szó, hanem maga a kettős kereszt ellen. És ezt nem értem. Ez egy ősi magyar jelkép. Mi ezzel a gond, és kinek a nézeteit sérti kis országunkban egy ősi jelkép, mely címerünkben is megtalálható?
Kérdésemet nem kötekedésnek szánom, csak nem értem.

Chipie 2010.06.16. 19:57:25

@Mellike: épp ez a lényeg, hogy nem a kereszttel van a baj, ezt nem értik az állítók sem. Arról van szó, hogy van egy falu, ami fölé magasodik egy hegyorom, és annak a tetejére a falu lakóinak megkérdezése és tudta, valamint bármiféle engedély nélkül felállítanak két tök magas valamit, ami mindenhonnan látható, abszolút megtöri a panorámát, és utána pökhendien azt állítják, amikor az engedélyek iránt érdeklődünk, hogy nekik az nem kell, mert spirituálisan felsőbbrendűek, és mi, alsóbbrendűek ezt úgysem érthetjük, majd nekiállnak hőzöngeni, fenyegetőzni.
Mi ugyanígy tiltakoznánk akkor is, ha egy nagy, rózsaszín, felfújható pingvinszobrot raktak volna a hegy tetejére, vagy egy tíz méter magas holokauszt-emlékművet, vagy bármi mást, nem a formája a lényeg, hanem az, hogy ott van, és az, ahogy odakerült, és az sem tetszik, ahogyan kivágták szintén sutyiban, valamint az, hogy aki csak meg meri említeni, hogy neki jobban tetszett a hegy abban a formájában, ahogy ott áll már évezredek óta, azonnal hazaáruló és nemzeti jelképeink meggyalázója lesz, akit minimum fel kell jelenteni, de leginkább kiirtani... ez van :-(

Mellike 2010.06.16. 22:06:56

Értem, így már világos és érthető a felháborodásotok. Csak akkor a petíció nincs jól megfogalmazva, mert félreérthető.
süti beállítások módosítása