2009.11.19. 13:23| Szerző: Chipie

Gergő, mert azt még nem tudtam bemutatni, milyen kismacska tud lenni, ezen a képen éppen Nóra barátnőm nagyfiához bújik szerelmetesen, az ő nevét mondta ki először tisztán a családtagokon kívül, azóta visszhangzik a lakás a kétségbeesett ÁÁKÓÓSZ! ÁÁKÓÓSZ! kiabálástól minden reggel, és mindig felmegy az emeletre, hátha odabújt az ő szupernagyfiúbarátja, de hát nem, aztán caplat le csalódottan. Remélem, minél hamarabb lemegy ez a hülye, vírusokkal teli tél, és megint jó sokat találkozunk! :-)

Itt meg éppen a nagymamának nyom le egy olyan igazi, Gergő-féle cuppanóst. :-)

egyszerűen nem lehet nem megzabálni, pedig a szeme se áll jól, és messziről bűzlik a zsiványságtól, és elképesztő kis pukkancs, de van benne valami ellenállhatatlan báj, ami remélem megmarad nagyobbkorára is :-D

Címkék: barátok gergő  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr251536652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2009.11.19. 17:00:58

Nagyobb korára csak a báj marad! :)

manner 2009.11.20. 22:01:46

tündériek a gödröcskéi, és a göndör haja! :)
süti beállítások módosítása