2009.07.02. 12:41| Szerző: Chipie

Ezt muszáj gyorsan, mert annyi de annyi ilyen van, és mindig esküdözöm, hogy na ez megy a blogba, aztán fullra elfelejtem, de ez még relatíve friss: ülünk a kocsiban, a gyerek előrehajolva észrevesz egy táblát, és megjegyzi:

-Apa, itt csak negyvennel szabad menni!

-Tudom, - mondja az apja - annyival is megyünk.

-Akkor jó. - kissé elgondolkozik, majd - de mondjuk egy bankrabló, ha itt menne, akkor ő biztos, hogy akár még hatvannal is menne, ugye??

Annyira röhögtünk, hogy a kis fejében per pillanat a bankrablók testesítik meg a Legfőbb Gonoszt (vicces is volt, amikor bankba kellett mennem, és muszáj volt őket is vinni, amíg a Gergő megpróbálta elcsábítani a biztonsági őrnénit, a Lujzi meg ugróiskolázott a kockás padlón, addig ő a fotelek között bujkált, és időnként, láthatatlan fegyverét fogva kivetődött, majd elmormogta, hogy -francba, ott is egy biztonsági kamera! - , és visszarohant :-), szóval egyszerűen imádom, ahogy látja a dolgokat, hogy egy Bankrabló, az bizony AKÁR hatvannal is menne negyvenes táblánál. :-))))))))

Mondtuk neki, hogy akár még hatvanöttel is, de azok már az extragonoszak, el is borzadt, ahogy elképzelte. :-D

Címkék: pömpöllér szájak  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr351221982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaa 2009.07.02. 23:50:12

Akkor ő most próbálgatja, milyen is lehet főgonosznak lenni?!?!

LáncosP 2009.07.03. 14:01:23

ezt már szeretem: hogy ilyen gyorsan követik egymást a beírásaid:)
süti beállítások módosítása