2009.04.12. 08:42| Szerző: Chipie

meg mindekinek kellemes húsvétot szeretnénk kívánni, ezzel az igen praktikus, multitask keresztrefeszített nyúllal, akinek ecsetjéről cseppekben csorog a vér, mindazonáltal relatíve boldognak tűnik. :-D (a virágokat és a katicát én rajzoltam, akinek nem lenne evidens , ja és ott alul,az nem gereblye, hanem napraforgó oldalról, a gyerek szerint       :-D :-D )

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr211060484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nesztelencsiga · http://admin.freeblog.hu/profile/23244/ 2009.04.12. 09:49:38

azt hiszem, felfedeztem a rajzon egy eddig ismeretlen, tizenkét lábú rovart (valószínűleg a százlábúk rendjébe tartozhat, ésaz elülső lábai tapogatócsáppá módosultak, gondolom, hogy még időben felismerjék a nagyszámban előforduló, frissen festett tojásokat).

amúgy meg nagyon szép virágokat rajzolsz, pömpi meg (az ő szellemiségére ismerek a kép apró, sokatmodó részleteiben) igen kreatív.
süti beállítások módosítása