2009.02.09. 23:04| Szerző: Chipie

Bár most éppen pocsadék módon visszajött a tél, hétvégén, amikor még szépen sütött a nap, azért megtartottuk a szezonnyitó utcai bandabiciklizést-bográcsozást. A zuramról ugyanis tudni kell, hogy abban a pillanatban, hogy nem kell hólapáttal ösvényt vágni a kerti sütőig, azonnal elkapja a kinti főzés láza, és a haverjával spontán bográcsozásba kezdenek, aminek mi örülünk.

Szegény Pömpöllért nagyon lepusztította a hosszú láz meg a benti kornyadozás-tévézés-legózás, környékén nincs a nyári formájának, ment két kört a biciklivel, majd öt percet köhögött, még ötöt pihegett, majd újra felült a nyeregbe, és ment tovább, remélem, hamar visszanyeri a végeláthatatlanul és rendíthetetlenül cangázós formáját, rossz ilyen gyengének meg fáradékonynak látni.

És, tárárárámm, Grübedlimalacot hivatalosan is kihelyeztük a placcra, bemutattuk a faleveleknek és kavicsoknak, eleinte nagyon tetszett neki, de mivel az utcánk lejt, ő meg ezidáig csakis szőnyegen gyakorolta a két lábon való közlekedést, nagy lelkesedésében dobott két csúnya arcraesést, és onnantól kezdve megvonta a bizalmát ettől az egész aljas, billegős, orvul támadó kinti világtól, és a továbbiakban kizárólag különböző női hölgyek kezei között tudta elképzelni a nomád életet.

itt még bizakodik :-)

 

itt meg egy felrepülő galambot néz rendkívül értelmes tekintettel, majd a kattintást követő pillanatban hanyattesik a betonon a nagy figyeléstől, és úgy dönt, hülyeség ez az egész :-))))

 

Két és fél óra biciklizés után beköltöztünk hozzánk, ahol is a kölkök remekül elszórakoztak, kedvenc extrém sportjuk a "Meneküljünk a távirányítós tankkal az óriási Gergőszörny elől", amit mindenki óriási megelégedésére játszottak, főleg Gergő élvezte, sikongatva kergette az ide-oda tolató kis tankokat :-D

 

majd miután felvittem aludni a Tanktiprót, végre kiboríthatták a legót a szőnyegre és körbehasalhatták, na onnantól kezdve tudtunk mi is nyugodtan beszélgetni :-)

 

És a végén még megmutatom a gyerek legújabb kreálmányát, amit tökegyedül épített, füzet, könyv, anya és apa nélkül, és szerintem állat :-D

 

na ennyi mára, mostanában nem jutok géphez, mert a zuram át akarja alakítani az oldalát és folyton azt buzerálja, de majd megcsapkodom. :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr27933656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaa 2009.02.09. 23:25:21

Két gép kell! És örülj, hogy nem három vagy öt! :)

Fontos kérdés: ki mert az én helyemre parkolni?!?! :-P

paramami 2009.02.10. 07:14:14

sajnálom, de az az én helyem :)

annyira de annyira ott lettünk volna!!!
annyira de annyira hiányoztok már!
és annyira édes Gergő, hogy egyszerűen soha többet nem érdekel, hogy felsír éjjel vagy nyűgös nappal, mert ez az arc ez mindent feledtet.
I love Gergő.
és Pömpöllér meg elképesztő, soha életemben nem láttam még ilyen majdnem 5 évest, aki ilyen csodát épít, de komolyan mondom.
le vagyok döbbenve.

és köszönöm mindenkinek itt is a rámgondolást, nagyon jól esett és tudom, hogy nem kéne elmagyaráznom, de muszáj vagyok írni ide is meg máshová is és szmájlikat is fogok tenni és próbálom tovább csinálni, azt amit eddig.

Chipie 2009.02.10. 07:18:40

nagyon rossz volt, hogy nem voltatok itt!!!
és nem tudlak hívni bakker, még mindig nem működik a telefonunk, mindjárt hibabejelentek grrrr

napocska74 2009.02.10. 07:29:08

paramami ! Nem vették meg úgy néz ki a házat mert Attila még mindig itt settenkedik. Látod,látod mindenkit kiűzünk csak gyertek már! És rossz volt nélkületek szombaton de bepótolunk mindent!!!!!!!!!!!!!!

paramami 2009.02.10. 07:39:22

bocs, nem akarok itt szétoffolni vagy mi a szösz, de napocska!!! bocs, hogy tegnap le kellett tenni, csak viccelt B. , itt röhögött utána, hogy minek raktam le, szóval majd hívlak és te is nyugodtan.


és itt vagyok , olvasok és imádom az összes gyerkeinket:)

Csíkospulcsi 2009.02.10. 07:41:22

Bár én még sosem láttam Gergőt élőben (és jó eséllyel nem is fogom), de engem is meggyőzött már többször, szóval, na valami isteni csoda folytán egyszer mégis ott lennék, ölre mennék érte, hogy csak én tarthassam a kezemben!
Pömpöllér meg eszméletlen milyen kreatív és mennyire jól épít, mi lesz ebből a gyerekből?!
Jó, hogy meggyógyultatok!

Check 2009.02.10. 10:22:52

Nagyon-nagyon aranyos Grübi, és a jó a szöveged (mint rendesen). Szerintem is két gép kell. Nem hagyhatsz minket napi betevő poszt nélkül... :-)
süti beállítások módosítása