2009.01.24. 14:14| Szerző: Chipie

Na most dőlt be a két kicsi, reggelre egységesen 39,3 lett a láza mindkettőnek, és ezúttal nem fahrenheitben, ájuldoztak is szépen kétfele, lassan kirakom a kapunkra a közkórház és járványközpont táblácskát, abban bízom csak, hogy ők most értek el abba a stádiumba, amiben Pömpöllér volt két napja, amikor egy éjszakát végiglázongott, és másnapra sokkal jobban lett. Igazából Gergő viseli szarabbul, egész nap ordít és nyűglődik, pedig levittem a lázát, Lujzi a lázcsillapítás után egy órával már csicseregve reggelizett.

Az élet nehéz, ámde legalább nem könnyű.

A képen pedig két egyenpizsamás beteg éppen testzsírt mér :-)

Címkék: betegség triumvirátus  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr90899630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csíkospulcsi 2009.01.24. 15:05:20

Na erre mondják, hogy már csak jobb jöhet!
Téged nem szoktak lefertőzni? Bár Pömpöllér biztosan ápolna!

Kiss Mama 2009.01.24. 15:44:52

egy anya ilyenkor sajnos nem lehet beteg, még akkor sem, ha az :((( drukkolok, hogy innen felfelé vigyen az út! szegény kis breteg egyedek.

Chipie 2009.01.24. 16:11:16

ez így van, a szülői immunrendszer kitart, amíg a gyerekek pocsékul vannak, bőven lehet, hogy elkapom, de majd csak ha jól lesznek :-)
Különben is, akinek kicsi gyereke van, nem hagyhatja el magát, én az elmúlt két hétben egy brutál lumbágót hordtam ki lábon - pontosabban féllábon, mert a másik görcsölt és zsibbadt, és ha nem lennének gyerekeim, valszeg egy hét nettó fekvés lett volna a dologból, de hát erre nincs mód ugyebár :-)))

norkaa 2009.01.24. 22:09:02

Jó lett Géza haja!!! És mennyi kettőjük testzsírszázaléka?! :-)

Lumbágód mostanra múlóban? El tud az múlni egyáltalán?
süti beállítások módosítása